Aká postava vás priťahuje ?

ivobrick

Ta tretia to je chalan s kozami? Ak vobec.. a bez niecoho. To brucho je proste... no mozno sa to dakomu paci.

Inak nieco co tam neni, stihla, male prsia. Musi mat zadok, o com to uz je ked ju nemas po com potapkat? :D

Aj tak, mozes vyzerat ako chces, snaha sa ceni a rozhoduju povahove vlastnosti, radsej nech vyzera medzi jedna a dva - ta tiez toho moc nepoje.. Naco je komu babika, ktorej aj caj zhori?

Co sa mi strasne nepaci a je "in" je farbenie vlasov, vsetko do cervena je mi hnusne, tiez moc nakechlena.. Reklamy robia svoje, pritom malokto o to stoji.

Ja: Preco si farbis vlasy? Kazdy mesiac ina farba.
Ona: Lebo ich mam znicene..
Logika?!

zdradca

Chlapi ak su uz dozrety na vazny vztah,a rozumeju si s babou, o ktoru maju zaujem. S ktorou pocitaju do buducna. Tak najmenej co im prekaza je nejake kilo navyse. Je to pre nich nepodstatne,lebo si vazia ine prednosti na nej. Ci to bude 1,2,3 je jedno. V muzskom svete plati.
Ak chces vediet aku postavu bude mat tvoja polovicka po rokoch pozri sa na jej matku. Lebo neraz vychrtlina po porode deti naberie kila,a taka pri tele schudne. Jasne myslim tym nie kazda,no aj tu plati. Ak takemu muzovi zena porodi dieta, kila navyse su minimalny problem pre chlapa.
takze riesite postavy,lebo mate nevyzretych partnerov. Svet dozretych chlapov sa sklada uz s inych priorit.

adr1a.

Asi som divnaaa)) ale ja som za c.1 povazovala tu v ruzovych plavkach a c.2 v tych bielych plavkach)) tak mi to asi len na mobile blbo zobrazuje)

iggzik

Osobne som sa nikdy nezameriaval na daco a podla toho vyberal, aj ked vela chlapov co poznam,, tie prsa!!!! ....

ja to beriem ako komplet cize obr 1-3 mi v podstate nic nehovoria, bo to niesu zeny..

ale ak mam reagovat na dany uhol pohladu zakladatela topicu tak v podstate potom 1 2 aj 3 .. aj ked 1tka uz je hranica, trosku viac tuku a uz no chance.. ani nie qoli vyzoru, ale skor preto, ze to daco hovori, a ked mlada je s takou postavou tak to s vysokou pravdepodobnostou bude len horsie s pribudajucimi rokmi... AAaaale u 2ky tiez zalezi akym sposobom si udrzuje tu postavu, ak je to obmedzovanim stravy, co robi dost vela dnesnych holek,, tiez potom priberu ked ich to "prestane bavit" ..

Kýčera

Ako hovoríš, dievča, ako hovoríš... Do ozajstného života si väčšinou vyberajú č. 2, presýpacie hodiny.

simonska

chlapi sa radi pozru sa pekne chude telo ale co som sa s mnohymi rozpravala tak ako dlhodobu zivotnu partnerku si vyberu taku ktora ma oblejsie tvary ;)

Mesačný princ

DontWorry - nedalo mi, tak ti niečo napíšem.

Nie kvôli nám riešite postavy ale kvôli trendom, ktoré určuje táto spoločnosť!

Kýčera

Jaj, dievča, moc by si chcelo...Nie každý má otca, čo sa Michelangelo volá. Kúp si Dávida a môžeš sa kochať stále. Ak máš však syna, daj pozor, aby mu dačo nezamaľoval ako ten môj. Musela som dlho drhnúť, kým som mu umyla... Ale som za, aby sme sa mohli aj my ženy pokochať pohľadom na nejakého rúčeho mládenca.

DontWorry

Chlapi tolko riesite tie nase postavy a zeny tolko riesia svoje postavy kvôli vam, ze by som chcela vidiet vas vy krasavci ci vam pupek netrci a postavu mate ako socha Davida...