Chodím so svojím priateľom už 1 rok a pomaly 2 mesiace, ale mám jednú dilemu. Nedávno som zistila, že si každý deň písal s jednou svojou kamarátkou, keď som sa trochu pozrela, pootočil mobil, aby som nevidela. Keď som sa ho na ňu pýtala, povedal mi len to, že je to jeho dávna kamarátka, ktorú videl asi len 2x v živote a s ktorou si len píše. Vtedy som začala mať zlý pocit, ktorý ma prinútil pozrieť sa mu do mobilu. Viem, že sa to nepatrí a že je to drzosť a neslušnosť, ale proste ten pocit ma k tomu prinútil... Keď som si to prečítala, nepáčilo sa mi to. Napísal jej to, že ju nedávno videl a že vyzerá úžasne a navrhoval jej stretnutie, aby niečo podnikli. Napr. saunu, výrivku, aquacity, alebo že pôjdu do kina a potom na vínko, ale že si bude musieť vybaviť ubytovanie, alebo že pôjdu na kávičku. Možno to nie je nič zvláštne, ale dostalo ma to. Potom som videla v správach bozkávajúce smajlíky. Možno to pre niekoho je normálne, ale mne to príde divné, pretože ani ja nikomu neposielam bozkávajúce smajlíky, aj keď si to poslali len raz. Neskôr som si ju chcela pridať s tým, že si s ňou o tom popíšem, ale nakoniec ma zablokovala. Neskôr som sa dozvedela, že si o mne písali. Ona že kto som, či som jeho známa, alebo čo som. On že si ma nemá všímať a že má ma ignorovať. Sťažoval sa jej, že som si pridala všetky jeho kamarátky a že keď ho naštvem, zruší celý FB a bude pokoj. Pravdou je, že som si pridala na FB len tie jeho kamarátky, ktoré ja už osobne poznám.. Nechápem, že mal taký problém a neporozprával sa so mnou o tom osobne, ale namiesto toho ma takto ohováral a pritom na začiatku vzťahu mi vravel, aby som sa s jeho kamarátkami skamarátila.... Nakoniec to dospelo k tomu, že jeho kamarátka si myslí, že som jeho bývalá a on jej na to nič nenapísal, ani ma nespomína ani nič.. Proste pred ňou ten náš vzťah tají a pri tom o nás vedia jeho blízky kamaráti a kamarátky.... Pri tom keď som s ním mi dáva najavo, že som jeho a po sexuálnej stránke ma neodmieta... dokonca ma buchne tak nežne po zadku v obchode a podobne...... Nepíše jej do správ prezývky ako napr. "Bobko, láska, chrobáčik, miláčik" ani nič podobné... Pýtala som sa ho na to, či ma miluje.. povedal, že áno, potom som sa ho opýtala, či to so mnou myslí vážne, povedal že áno... Pýtala som sa ho na to, či sa mu páčim, on odpovedal áno, že keby že sa mu nepáčim tak by so mnou nebol. Neviem, či sa za ten čas spolu stretli, ale modlím sa aby sa tak nestalo.... Nech si píše aj s 300 kamarátkami (má ich viac než kamarátov), len nech ma neťahá za nos....Dokonca vravel, že by sme mohli bývať u jeho babky spolu.....No neviem, čo si už mám myslieť... Myslí to so mnou naozaj vážne? Alebo je so mnou len preto, že nechce ostať sám? Neviem no a bojím sa toho, pretože ho milujem.... Čo od neho mám v budúcnosti očakávať? Mám s ním v budúcnosti počítať, alebo nie? Snažím sa mu veriť, ale bojím sa... NEchcem totiž o neho prísť.. :(
Priateľ tají svoj vzťah. Prečo?
preco to nepovie? pretoze nechce aby to vedela, chce sa prezentovat ako nezadany.
suhlasim, do oci ti to nepovie aj keby to bolo :/
bambulka on ti do oci nikdy nepovie priamo ze ta nechce muzi jednoducho su taky darmo si budes utesovat svedomie ze ta neodkopne priamo ty si proste jeho naivna istota a za tvojim chrbtom si bude robit co sa mu zachce nechce byt sam tak ma teba keby ho druha odkopla.. sprosto povedane ale bohuzial je to tak...
Bambulka. Pytas sa: "Neviem prečo svojej kamarátke nepovie, že má so mnou vzťah..."
- fakt to nevies?? Teba keby nejaky chlap balil, ukecaval lamal ta, dvoril ti chcel ta ai, ako by to asi dopadlo, keby ti povedal hned na zaciatku, ze je zadany a ma s inou vztah? No zrejme by si ho tam niekde poslala)) ako vacsina) On ju predsa nechce stratit, ale ziskat
Kukurica14: Mne nič také nikdy nepovedal a ani sa so mnou nerozišiel, nepovedal mi "Medzi nami je koniec.". A preto ma to všetko šokovalo a neviem na čom som... Proste sa ku mne správa tak, akoby sa nič nedialo....Neviem prečo svojej kamarátke nepovie, že má so mnou vzťah... Pokiaľ ma nechce a hanbí sa za mňa, tak nech mi to povie do očí ako chlap a nech ma neťahá za nos...
Kukurica14: A ako vieš, že sa za ňu hanbí a nechce s ňou nič mať? Veď jej to ešte ani nepovedal... A pokiaľ viem, písala že jemu vadí že si na FB pridala jeho kamarátky a nie im... Treba čítať lepšie... :)
Ten ti verný nikdy nebude dievča, tomu ver
Co ti na tom nie je jasne? Inu vola do sauny vyrivky vinko ubytovanie tam niekde. To si myslis ze sa tam budu modlit zalmy ci??
Nepriznava sa k tebe ako k partnerke priatelke, este jej ohladne teba vravi nech ta neriesi ignoruje, ona si fakt moze mysliet ze si daka sialena co ho uhana alebo ze si jeho ex - v com ju on vdacne nechava, este casom moze zacat "vyplakavat" pred nou ake on ma na zeny nestastie smolu, psychopatku a este ho ta druha zacne lutovat utesovat ai))
O tejto vies a ktovie o kolkych este ani netusis. Dievca. On tuto bali lame spracuva. Bud ju zlomi a budu mat vztah ci ju bude mat len ako milenku, a ak mu to nevyjde s touto tak skusi inu ci ine.
Takze. Posli kludne cely tento tu prispevok link dotycnej babe. A byt tebou, ukonci to. Takemuto muzovi sa neda verit doverovat spolahnut sa nanho. Ste spolu 14mesiacov, toto ti robi, tak co by bolo s vami po 14r?
Takyto muz nie je do zavazkov partnerstva rodiny ai vhodny kandidat
bolo by na case za tym urobit hrubu ciaru ;)
Daj svojmu bývalému frajerovi pokoj. On sa za teba hanbí a nič s tebou nechce mať. Prestaň ho obťažovať a prestaň sa miešať do života jeho priateľov. Čo nevidíš, že ťa nechcú?