Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ tají svoj vzťah. Prečo?

Príspevok v téme: Priateľ tají svoj vzťah. Prečo?
Bambuľka91

Chodím so svojím priateľom už 1 rok a pomaly 2 mesiace, ale mám jednú dilemu. Nedávno som zistila, že si každý deň písal s jednou svojou kamarátkou, keď som sa trochu pozrela, pootočil mobil, aby som nevidela. Keď som sa ho na ňu pýtala, povedal mi len to, že je to jeho dávna kamarátka, ktorú videl asi len 2x v živote a s ktorou si len píše. Vtedy som začala mať zlý pocit, ktorý ma prinútil pozrieť sa mu do mobilu. Viem, že sa to nepatrí a že je to drzosť a neslušnosť, ale proste ten pocit ma k tomu prinútil... Keď som si to prečítala, nepáčilo sa mi to. Napísal jej to, že ju nedávno videl a že vyzerá úžasne a navrhoval jej stretnutie, aby niečo podnikli. Napr. saunu, výrivku, aquacity, alebo že pôjdu do kina a potom na vínko, ale že si bude musieť vybaviť ubytovanie, alebo že pôjdu na kávičku. Možno to nie je nič zvláštne, ale dostalo ma to. Potom som videla v správach bozkávajúce smajlíky. Možno to pre niekoho je normálne, ale mne to príde divné, pretože ani ja nikomu neposielam bozkávajúce smajlíky, aj keď si to poslali len raz. Neskôr som si ju chcela pridať s tým, že si s ňou o tom popíšem, ale nakoniec ma zablokovala. Neskôr som sa dozvedela, že si o mne písali. Ona že kto som, či som jeho známa, alebo čo som. On že si ma nemá všímať a že má ma ignorovať. Sťažoval sa jej, že som si pridala všetky jeho kamarátky a že keď ho naštvem, zruší celý FB a bude pokoj. Pravdou je, že som si pridala na FB len tie jeho kamarátky, ktoré ja už osobne poznám.. Nechápem, že mal taký problém a neporozprával sa so mnou o tom osobne, ale namiesto toho ma takto ohováral a pritom na začiatku vzťahu mi vravel, aby som sa s jeho kamarátkami skamarátila.... Nakoniec to dospelo k tomu, že jeho kamarátka si myslí, že som jeho bývalá a on jej na to nič nenapísal, ani ma nespomína ani nič.. Proste pred ňou ten náš vzťah tají a pri tom o nás vedia jeho blízky kamaráti a kamarátky.... Pri tom keď som s ním mi dáva najavo, že som jeho a po sexuálnej stránke ma neodmieta... dokonca ma buchne tak nežne po zadku v obchode a podobne...... Nepíše jej do správ prezývky ako napr. "Bobko, láska, chrobáčik, miláčik" ani nič podobné... Pýtala som sa ho na to, či ma miluje.. povedal, že áno, potom som sa ho opýtala, či to so mnou myslí vážne, povedal že áno... Pýtala som sa ho na to, či sa mu páčim, on odpovedal áno, že keby že sa mu nepáčim tak by so mnou nebol. Neviem, či sa za ten čas spolu stretli, ale modlím sa aby sa tak nestalo.... Nech si píše aj s 300 kamarátkami (má ich viac než kamarátov), len nech ma neťahá za nos....Dokonca vravel, že by sme mohli bývať u jeho babky spolu.....No neviem, čo si už mám myslieť... Myslí to so mnou naozaj vážne? Alebo je so mnou len preto, že nechce ostať sám? Neviem no a bojím sa toho, pretože ho milujem.... Čo od neho mám v budúcnosti očakávať? Mám s ním v budúcnosti počítať, alebo nie? Snažím sa mu veriť, ale bojím sa... NEchcem totiž o neho prísť.. :(

viktoriabb

bambulka zapamataj si do zivota jednu vec. muzi nevedia byt uprimny ked to prijmes bude sa ti lahsie zit. Samozrejme ze muz ti nikdy nepovie priamo do oci ze ta uz nelubi bud ti spravi scenu a vsetko zhodi na teba alebo zdrhne bez slova akoby sa pod zem prepadol. Toto je vyriesenie situacie v muzskom podani. Nebudem odsudzovat tvoju naivitu taktiez som bola za mlada hlupa ,doverciva a naivna ale casom som pochopila vsetko co sa tyka vztahov. Ja na tvojom mieste sa s nim bez vahania rozidem. Ja viem ze si zalubena a ocarena ale on si stale bude aj tak robit co chce. Aj keby sa naoko pred tebou tvaril ze sa zmeni nezmeni sa a za tvojim chrbtom bude volat kamosky do sauny jedna radost. Proste tu neexistuje lepsie riesenie ako rozchod. Nastastie pri nom si stratila len cas mohla si aj viac ako len to. Neostavaj s nim. Rozchod preboli ani nevies ako. On si ta nezasluzi.

srnec

Takze pozvanie do sauny "možno nie je nic zvláštne" ale bozkavajuce smajliky ta trapia. Ďalej aj škoda čítať

lolinka

Ten vzťah už v troskách je a jej vina to nie je. Sú dve možnosti, buď ťa chce opustiť ale zatiaľ kým nemá hentú istú si ťa necháva v zálohe. Alebo ťa opustiť nechce a hentú chce ako milenku. V každom prípade klame vás obe a šťastná s ním nikdy nebudeš. Radšej ho kopni do zadnice. Ste spolu len rok, keď by ešte mala byť zamilovanosť a on si už teraz hľadá milenky, čo bude neskôr.

Rescue84

Spítam se te podviedol ta nekedy myslím že ne
to že se niekím kamárati neje nedvôvera tebe také nezakazuje skím se máš nebo nemáš kamráatit ne ?

pokial te nepodviedol že se snou vyspal ja bych nechal tak aby nespravila unahlene kroky a pak by vaš vstah bol troskach !

Filip TT

Mozno si naozaj jeho hlavna laska a tamtu berie ako bokovku, bez toho aby vedela, ze je bokovka. Dalo by sa to riesit, keby to bolo vysledkom jeho slabosti - ze niekde pracovne niekoho stretava a nevie odolat hlasu srdca. Toto ale vyzera, ze on na tom aktivne pracuje, nie ze sa tomu nebrani, on tu situaciu chce navodit a tu babu lame. A nema s tym pred tebou moralny problem.

Podla mna je to zle, ma charakterovy problem a tazko to budes riesit rozhovorom...

Kýčera

Žiaľ, ani ja nemám pre Teba dobrú správu. Porozmýšľaj nad tými dvoma príspevkami podo mnou a začni konať. Vieš, reči sa hovoria, chlieb sa je...

denisaf.

Ty sa bojis prist o chlapa co taji ze ta ma a dohaduje si s kamoskou ubytovanie a program??? Dievca kde mas hrdost??ja byt tebou ho tak kopnem do prdele ze by preletel cez pol zemegule. Teba ma ako naivnu istotu za ktorou moze vzdy prist ale inak si bude robit stale.co chce ver mi.rozid sa s nim a v ziadnom pripade si s nim neplanuj buducnost. Alebo chces neuprimneho muza ktory bude s kamoskami chodit po welnese?

Mesačný princ

Nič v zlom, ale myslím, že si si v rovno aj odpovedala. Pochybujem, že odpoveď na svoje otázky nepoznáš.