Som uplne na dne. Rozisiel sa so mnou priatel, mali sme nejake hadky, ale toto je asi najhorsia. Priznavam, urobila som chyby, ale aj on ich urobil. Ide o to, ze som sa opila, on takisto bol a zostala som vonku s kamaratmi. On je velmi ziarlivy, tak si mysli ze som s nejakym z nich nieco mala. Ale nie je to pravda, milujem iba jeho a nikdy by som ho nepodviedla. Ako mu to mam dokazat? Uz som mu pisala, volala, bola za nim, nech mi da este sancu. Nic to s nim nerobilo, ale viem, ze ma miluje... Teraz odisiel do CZ do prace, neviem kedy sa vrati a co mam potom robit. Mam mu zavolat alebo napisat? Aj teraz mu volam pisem a sice komunikuje, je strasne odmerany. Ze ak chceme spolu byt mam sa prestahovat a dat mu cas. Lenze ja bez neho nevydrzim velmi mi chyba uz teraz. Co mam robit prosim poradte mi niekto, ja nemam nikoho komu by som sa mohla vyrozpravat a tak sa doma trapim sama. My sme uz spolu zili. Dakujem vam
Vrati sa ku mne?
každopádne ale neseď sama doma neprospeje to tvojej psychike sebaľútosť je najhoršia vec na psychiku skús sa ísť trošku prejsť von zavolaj nejakú kamošku hlavne nebuď sama nájdi si niečo čo ti vyplní čas kedy si sama doma.. ak sa ti ozval tak si myslím že to nie je stratené každopádne som chcel len povedať že ja ako chlap a drvivá väčšina mojich kamarátov nemáme veľmi radi keď nám ženy dýchajú moc na krk aj keď sme dajme tomu po hádke proste potrebujeme nejaký čas kým si to v hlave upraceme a nakoniec si aj tak vždy uvedomíme že tie svoje polovičky ľúbime, neboj sa uvidíš že to bude dobré svet sa nezrúti :)
No to sa lahko povie, aby som na neho bola hnusna a neozyvala som sa mu, ale ja to nedokazem, az prilis ho lubim. Slubila som jemu aj sebe ze uz pit vobec nebudem. Dnes mi uz sam od seba zavolal, a ja som ho nedokazala ignorovat. Ozval sa mi, tak to dufam nie je stratene...lebo ja ho stratit nechcem.
Ja som kráľ. Nie som odkázaný na nič z vášho sveta. Ja poznám tisíc spôsobov ako si zarobiť.
Ja som vám povedal, že mám v pi.i tento materiálny svet. Ale vy tomu neveríte, vy maloverní....
Som rád s vami. Majte ma aj vy radi, ja vás mám rád (skutočne, od srdca).
www.youtube.com
tess :D áno jeho šťastie na prvé miesto nemyslím v nejakých extrémnych prípadoch ale nebudem vysedávať s kamarátmi opitá vonku keď to blíži môjmu priateľovi. Je ťažko niekoho počúvať len ty poznáš svojho priateľa. Ale jedno sa mi zdá zaujímavé riadia ti tu ľudia čo nemajú partnera alebo nedávno o neho prišli ... Bezvýhradne ľúbiť je to najkrajšie čo môžeš robiť aj keď sa teraz trápiš. Kto by sa netrápil keď ho jeho láska odmieta? treba si priznať chybu ale netrestať sa za ňu len sa z nej poučiť. Viem že sa to nedá vydržať a nepísať mu ale hnev potrebuje nejaký čas aby ustúpil. A keď ťa ľúbi tak určite mu to vadiť nebude že mu píšeš :) možno teraz ale je dôležité aby vedel že o jeho lásku stojíš.
Ahoj no ja ti môžem povedať názor z opačnej strany ako chlap. Tiež som sa pred mesiacom rozišiel s priateľkou, u nás bol zase opačný problém ja som nežiarlil vôbec a ona žiarlila ale nebolo to nič chorobné a nebolo to dôvodom rozchodu, každopádne nebudem to tu teraz rozoberať.
Chlap ktorý žiarli bez dôvodu a neverí svojej priateľke/partnerke by sa podľa mňa mal dať liečiť.. Uvedom si jednu vec ty si jemu nič neurobila on je ten kto ublížil tebe tým že robí takéto prehnané scény a cirkus tak mu to daj patrične najavo. A zase ako chlap viem že čím viac sa mi žena doprosuje tým menej po nej túžim, skús na neho pravý opak skús byť na neho hnusná a nedobytná za to že ti ubližuje, skús sa mu prestať ozývať a uvidíš že si uvedomí že spravil chybu a príde sám so sklopenými ušami a spraví všetko čo budeš chcieť :D, nekontaktuj sa s ním čím viac ho budeš otravovať tým viac zničíš šancu že sa k sebe vrátite a tým viac si on bude myslieť že si ho podviedla on musí byť ten kto by sa mal ospravedlniť a doprosovať sa ty sa nemáš za čo... Ako som povedal ubližuje ti a ty mu to daj patrične najavo... Ak ta ľúbi vráti sa.
"Ale potom už vždy davaj jeho šťastie na prvé miesto."
To vážne? Obidve popracujte na svojom sebavedomí a nájdite si normálnych chlapov na zdravý vzťah.
slnečnica852 naozaj veľmi pekný a pravdivý príspevok :)
Neboj sa všetko sa vyrieši :) A ak sú tvoji kamaráti naozaj kamarátmi, tak mu nič, čo nie je pravda nenahovoria len sa s ním nehádaj ak sa mu to nedá vysvetliť, tak ho nechaj možno na to príde sám.
Dievcata, dievcata ;( ;( ;(
Presne viem ako sa cítiš, ja tiež svojho priateľa milujem tak, že keď sa pohádame mam pocit, že zomieram. Tiež som urobila veľa takých chýb odpustil mi ale musíš ho nechať upokojiť. My sme mali tiež taký vzťah že každý chodil sám von. A ťažko veriť opitým ľuďom v tom ho chápem. Nakoniec sme to vyriešili tak že chodíme všade spolu a sme najšťastnejší aký môžeme byť nehádame sa bývame spolu je to rozprávka aj keď nás veľa ľudí odsudzuje že sa držíme na krátko ale každému vyhovuje niečo iné. Uvidíš, že keď sa prestane hnevať tak ti odpusti. Ale potom už vždy davaj jeho šťastie na prvé miesto. Aj keď budeš opitá.Teraz si to riadne odtrpíš ale poučíš sa z toho ako ja a už sa ti to nestane. Neprestaň ho uisťovať že je celý tvoj život. No a neboj ak ste sa naozaj milovali aj pred hádkou tak hnev pominie. Hlavne si dávaj pozor aby mu tvoji ,,kamárati" nepovedali niečo čo nie je pravda. Ľudia sú zákerny.
ked ti niekto neveri tak ho len zbytocne budes presviedcat