Som uplne na dne. Rozisiel sa so mnou priatel, mali sme nejake hadky, ale toto je asi najhorsia. Priznavam, urobila som chyby, ale aj on ich urobil. Ide o to, ze som sa opila, on takisto bol a zostala som vonku s kamaratmi. On je velmi ziarlivy, tak si mysli ze som s nejakym z nich nieco mala. Ale nie je to pravda, milujem iba jeho a nikdy by som ho nepodviedla. Ako mu to mam dokazat? Uz som mu pisala, volala, bola za nim, nech mi da este sancu. Nic to s nim nerobilo, ale viem, ze ma miluje... Teraz odisiel do CZ do prace, neviem kedy sa vrati a co mam potom robit. Mam mu zavolat alebo napisat? Aj teraz mu volam pisem a sice komunikuje, je strasne odmerany. Ze ak chceme spolu byt mam sa prestahovat a dat mu cas. Lenze ja bez neho nevydrzim velmi mi chyba uz teraz. Co mam robit prosim poradte mi niekto, ja nemam nikoho komu by som sa mohla vyrozpravat a tak sa doma trapim sama. My sme uz spolu zili. Dakujem vam
Vrati sa ku mne?
Ona ho lubi a on ju. Az dovtedy, kym jej z toho neprepne. Suhlasim s lolinkou, na tom chlapovi je nieco chore a to, ze ona ho lubi a on ju, na tom nic nemeni. Vsak vacsinou to tak byva, ze clovek zostava aj v nezdravom vztahu preto, lebo sa lubia. A, lolinka, myslim, ze je skoda drat si prsty o klavesnicu. Tu pojdu tvoje slova uplne do stratena. Ja, zial, viem velmi dobre, na co upozornujes.
Dakujem ElsaS za povzbudive slova. Urcite sa o radiator privazovat nebudem... len ten cas ma zoziera, neviem ako to mam vydrzat, kym sa vrati... a co mi potom povie a ci vobec bude chciet so mnou komunikovat...je to strasne tazke :-( :'(
lolinka neviem, či to správne chápeš alebo ako to nazvať... ona ho ľúbi a píše, že aj on ju, takže vykašľať sa naňho nie je to najsprávnejšie. Veď keď človek žiarli, to len znamená, že má rád.
Daj tomu čas, musíš vydržať. Ak ťa miluje budeš mu chýbať a on si to (hádam) uvedomí, že si nič zlé nespravila. Skús mu to vysvetliť a povedz mu, že ho miluješ a nikdy by si ho nepodviedla, neboj ak sa ľúbite, tak to dáte :)
No tak sa s ním daj zas dokopy a priviaž sa doma o radiátor aby mal istotu, že nebeháš po vonku, tak vám to bude určite klapať
Ale ked ja ho tak milujem lahko sa povie ser na neho ked je tam laska. Chcem aby sme zacali odznova, ale ten cas ma zoziera...
chcela som nieco napisat, ale uz ani nemusim, lolinka to zhrnula dokonale.
Načo ti je taký chlap čo je chorobne žiarlivý? Pri ktorom nemôžeš ísť ani s kamarátmi von? Ako mu chceš dokazovať niečo, čo sa nestalo? Nedivím sa, že sa nemáš ani komu zveriť, posťažovať, zrejme ťa od všetkých priateľov a známych odstrihol. Vyprdni sa na neho, nájdi si niekoho normálneho.