Som zúfalý

Príspevok v téme: Som zúfalý
Levi111

Čaute,
som zúfalý a neviem čo mám robiť. Mám vážnu známosť, ale celé mesto hovorí o tom, že chodím s jednou inou babou a vraj sme už aj zosobášení. Ja ani neviem kto to je, predpokladám, že ani ona, kto som ja a neviem kto to vymyslel, ale už moja priateľka začína žiarliť a pomaly jej to nebudem vedieť vysvetliť. Zvidenia poznajú naši jej rodičov, ale nič viac a vlastne o nich toho veľa ani nevedia.
Neviem odkiaľ sa takéto klebety vzali, ale kto, tým čo sleduje, ale už neviem ako ďalej. Nežijem v malom meste, ale už je toho plné celé mesto. Každý sa ma pýta, kedy sa budem ženiť a tak.... . Čo mám robiť?

Levi111

Odísť preč si veľmi nemôžem dovoliť, kvôli práci a podnikaniu. Je to ťažké ustáť, hoci zatiaľ sa to dá, ale ak sa budú také reči stupňovať, tak to zrejme neustojíme.
Inak, ďakujem za názory.

Mesačný princ

adr1a. - áno, ustáť sa to dá, len sa musia stretnúť ,,DVE,, také silné osobnosti.

To som tým chcel povedať. jeden ,,salámista,, ešte vzťah nerobí, na to potrebuješ dvoch.

adr1a.

Ahoj princ. Da sa to ustat. Tazko ale da. Musi byt clovek silna osobnost, silna individualita a bojovnik/salamista pohodak v jednom. Mat ludi v podstate na "haku". Hej stve boli zranuje to a ublizuje. Ale treba byt silny, ustat to. Mat svoj vlastny svet.

K autorovi. Tato skusenost preveri hlbku a silu vasho vztahu. Ak to ustojite vydrzite, posilni utuzi to vas ztah. Zober tu svoju bokom. Vysvetli uisti ju, ze mas iba ju. Ze ju milujes a pocitas s nou do buducnosti. Ako par musite drzat spolu. Inak ti co vam to robia vyhraju. Za takymto spravanim je takmer vzdy zavist ziarlivost nenavist. Vacsinou su to ludia z vasho okruhu (znamy priatelia ai). Cudzi to nerobia. Ti na vas kaslu vsak ani nevedia kto ste. Hladajte vo vasom okoli. A neraz to zvyknu byt taki ludia do ktorych by ste to najmenej povedali tipovali. Co sa tvaria ze su vam najblizsie, prejavuju sucit, neraz vystupuju este ako vasi "dovernici" spovednici utesovatelia. Moze to byt aj taky clovek co ma sam o teba/alebo o tvoju priatelku zaujem. Takze hladajte skor vinnika vo vasej blizkosti. No drzat spolu musite vy dvaja. Kaslite na inych. Obaja. Reci boli su aj budu. Len my tu nebudeme))

......

Takéto veci sa stávajú dosť často a väčšinou ich vymýšľajú ľudia, ktorí nemajú nič lepšieho na robote, alebo maximálne zákerní.
Ja mám takýto problém už vyše roka, viem, že to rozširuje jedna rodina, ktorá mňa ani nepozná, len môjho otca a aj to iba z videnia.
Ja mám 3 ročný vážny vzťah, ale títo rozširujú, že mám babu a dokonca som sa už aj oženil. Trepú blbosti, že to až piští, ale asi raz narazí na moju ruku. Popritom je to baba môjho bratranca, mimochodom menovca a to aj priezviskom a aj menom. Ja si z toho už nič nerobím, oni tiež nie, ale neprestáva ich to baviť.

Mesačný princ

Ani sa ti nedivím, že si zúfalý a bude ešte horšie. Pretože ak sa to bude stupňovať, tak to váš vzťah neunesie presne tak ako iné, ktoré boli na tom podobne.

kto nezažil na vlastnej koži nepochopí!

Je to, ako keď hyeny uštvú nejakú antilopu a pracujú organizovane.
Myslíte si, že tá antilopa utečie? Nemá najmenšiu šancu!

Vzťah sa ti rozpadne ak má proti vám niečo polovica mesta. pretože sa nedá bojovať s polovicou mesta. Tí, ktorí tvrdia, že sa to dá je to úplná blbosť. Každý človek je iný a aj keby to zakladateľ ustál, tak jeho priateľka to neustojí...
Kľudne mu môžu naopak o nej hovoriť, že sa ,,vláčila,, s celým mestom. Ak mu to povie jede, dvaja, piati ľudia tak ešte sa to ako tak dá, ale ak mu to povie 1000 ľudí....

Ani jeden človek takýto tlak jednoducho neustojí!

Vzťah sa ti rozpadne, ak sa rýchlo neodsťahujete.

lolinka

Bambuska tak to je škoda že ste sa rozišli pre takú blbosť, ale asi váš vzťah za veľa nestál keď sa zrútil hneď pri prvom menšom probléme. Ako by ste riešili, keby prišli problémy skutočné.

lolinka

Si to nevšímaj a keď sa ťa na to niekto spýta, tak povedz ako to je. Toto ti ublížiť nemôže. Ak tú osobu ani nepoznáš, nikto vás spolu nemôže vídať tak tá klebeta rýchlo zas zhasne. Možno si to vymyslela nejaká žiarlivá baba, čo má na teba zálusk a chce vám rozbiť vzťah, alebo naopak nejaký chlap čo má zálusk na tvoju priateľku. Ale ty si to nevšímaj a hlavne z toho nebuď zúfalý.

Bambuska

Ja som si takéto odžila tiež. Mala som jednu známu, ktorá rozširovala, že chodím s jej synom, ktorého som mimochodom sotva poznala a vôbec sme si nepadli do oka ani na prvý pohľad.
Ja som už žila vo vzťahu, spočiatku to môj priateľ toleroval, ale neskôr ho to už prestalo baviť, nakoľko už o tom hovorilo celé mesto a široké okolie. Búrila sa už aj moja budúca svokra a bolo to trápne už aj mne. Dotyčná známa si servítku pre ústa nedávala, kade chodila, tade šírila blbosti a nakoniec ma zastavovali dobrý známy na ulici, aby mi gratulovali k nadchádzajúcej svadbe.
Nakoniec som sa rozišla s priateľom, lebo náš vzťah to neuniesol, reči ustali, čiže cieľom bolo len toto. Teraz mám nového priateľa, ale ako už radil niekto v príspevku nižšie uvažujem nad tým, že sa odsťahujeme, lebo sa bojím, že sa bude situácia opakovať.