Som zúfalý

Príspevok v téme: Som zúfalý
Levi111

Čaute,
som zúfalý a neviem čo mám robiť. Mám vážnu známosť, ale celé mesto hovorí o tom, že chodím s jednou inou babou a vraj sme už aj zosobášení. Ja ani neviem kto to je, predpokladám, že ani ona, kto som ja a neviem kto to vymyslel, ale už moja priateľka začína žiarliť a pomaly jej to nebudem vedieť vysvetliť. Zvidenia poznajú naši jej rodičov, ale nič viac a vlastne o nich toho veľa ani nevedia.
Neviem odkiaľ sa takéto klebety vzali, ale kto, tým čo sleduje, ale už neviem ako ďalej. Nežijem v malom meste, ale už je toho plné celé mesto. Každý sa ma pýta, kedy sa budem ženiť a tak.... . Čo mám robiť?

ôôôôô

Klamstvá o ľuďoch, ktorí sú šťastní, vymýšľajú vždy a zásadne len a len ľudia zakomplexovaní a nešťastní, lebo im ich šťastie závidia a jediné, o čo im ide, je zničiť im ho. Za šírením klamstiev o nejakom človekovi je vždy závisť a zloprajnosť. V tvojom prípade snaha o rozbitie vášho vzťahu. Mohol to vymyslieť niektorý z chlapov, ktorým tvoja priateľka padla do oka a mohla to vymyslieť aj niektorá zo žien, ktorej si padol do oka ty. Aj naj kamoš/naj kamoška môže byť tá sviňa, nikdy nevieš, komu môžeš veriť a komu nie. No nech už to bol ktokoľvek, nenechaj si svoje šťastie pokaziť. Asi by bolo dobre, keby ste sa naozaj s priateľkou čím skôr vzali a odišli bývať od iného mesta, na opačný koniec republiky, kde vás nikto nepozná alebo hoci aj do zahraničia, kde budete len vy dvaja sami, pre ostatných budete len cudzinci a nebudú vám robiť takéto nepríjemnosti. Vo všeobecnosti sú Slováci závistlivejší a zloprajnejší, než iné národnosti. V iných krajinách nikto nikoho nerieši, v takom Anglicku vyjde 150 kilová žena s mastnými vlasmi na ulicu v pyžame a nikto sa do nej nestará nikto ju nekomentuje a nerieši, nikto si ju ani nevšimne. Ale zato na Slovensku by si sa čudoval, koľko ľudí ťa pozná z videnia a ty ani nechápeš, odkiaľ. Ja tiež tomuto nerozumiem, tiež nerozoberám a neriešim iných a koho poznám, toho len osobne. Z videnia nepoznám nikoho, lebo neočumujem cudzích ľudí v električkách a v autobusoch, a tak, ale že prečo to všetci ostatní Slováci robia, to je pre mňa záhada, ale fakt je, že to robia a nikdy ani robiť neprestanú.