Pred 9 mesiacmi som bola mlada vyrovnana zena ista si sama sebou a s laskou k zivotu. Stretla som jeho. Depresivneho manipulatora. Drzal ma tym ze ma lubil, bol nezny a vedel presvedcit. Ale stale viac a viac to bol kolobeh hadok. Zo,zaciatku som bola trpezliva, ale ako sa hovori z niektorych ludi aj svaty za dedinou by zahresil. Hladala som sposobi ako sa nehadat. Nenasla som.tak sme sa rozisli. Ale ako ste si domysleli nebolo to prvy krat. On vie presvedcat a aj som stale verila v dobeo ludi.
Diali sa veci ktore ma viac a viac psychicky deptali a pomaly menili naneho.
Preslo par mesiacov a on sa zmenil (alebo to aspon tak vyzera) na stastneho cloveka. Ja ho nechcem spat, ale nesokazem pochopit ako mi mohol niekto takto ublizit. Najhorsie je ze vsetci veria ze je to moja chyba, ze som psychicka labilna a chora. Toto mi naposledy napisal a nevaha mi to pripomenut stale.
Nedokazes uz rozoznat co je realita, ostalo mi par ludi ktory mi veria.
Dovod preco to pisem je ze to zo seba potrebujem dostat a strasne dufam, ze tu stretnem osobu, ktora je na tom rovnako - a ze mi povie ze vsetko bude ok. Pretoze ja uz tomu sama neviem verit a uvazujem nad liecbou.
Prosim, pomoc.
Presvedcil ma, ze za vsetko mozem ja
Dakujem za postrehy. Vo vztahu su vzdy dve strany a tym padom ma kazdy na vec dva nazory.
Ja nie som dokonala, ale vzdy som ho pocuvala, prisposobovala svoje plany jemu aby mu zle nebolo, verila ze mu bude dobre. Zazil zle v minulych vztahoch a sam priznal, ze si to vybil na mne... Nikdy som ho neobmedzovala, co sa neda o nom. Napr za vsetko poviem snad iba ze bol schopny ma uplne uhadat a kricat po mne zrusit mi akciu a znicit vecer len preto ze mi niekto okomentoval fotku (ziadne provokacie ppd nou neboli).a takto to islo stale dokola...
Ale som asi hlupa, lebo napriek tomuto vsetkemu v ludi stale veri.
Vsetky kontakty som prerusila a snad uz pri dalsom dievcati toto robit nebude...
mrzia ma nazory typy vrana k vrane sada. Mala som dlhorocne vztahy ktore skoncili napr. Kvoli vyprchanej laske, a inych veciach co sa deju. Nikdy som mu ublizit nechcela a verila som ze je to tak aj na druhej strane.
Zmietam sa medzi nenavistou a odpustenim a dufam ze v sebe tuto negativnu stranku prekonam, a budem ako predtym...
To že jeden v páre je lenivec a druhý pracovitý, neznamená že sa nemôžu podobať. Poriadkumilovná socka priťahuje socku lenivú. Kľúčové je, že obaja majú slamu v hlave.
je totálna blbosť že každý priťahuje seberovného partnera poznám xy príkladov párov v ktorých sú dvaja totálne rozdielny ľudia . Poznám prípady schopných pracovitých chalanov čo majú pri sebe baby ktoré nepracujú len ich využívajú a taktiež poznám schopné ženy ktoré všetko ťahajú aj za svojich lenivých partnerov bez práce. Takže tento názor že každý má takého partnera aký sám je je totálne odveci.
musis sama prist na to ze vzdy su na vine dvaja, nie len jeden ;)
Ako keby si o mne písala. Pred pár rokmi som prežívala to isté. Našťastie som to dokázala ukončiť a neľutujem. Síce dlho trvalo, kým som sa pozbierala, ale bolo to dobré rozhodnutie. Základom je prerušiť akýkoľvek kontakt. Takéto typy majú tendenciu sa donemoty ozývať a pripomínať sa ti, kde ti samozrejme spôsobom pre nich charakteristickým šplechnú do očí aká si ty strašná osoba. Ten môj ex to robil donedávna, aj keď som mu samozrejme neodpisovala, ale je mi smiešne, že ešte aj po rokoch, keď máme každý svoj život je schopný vŕtať sa v tom. Teraz sa na tom už len smejem lebo som si uvedomila, že chorý človek bol on a nie ja. Jedno nevydarené manželstvo už má za sebou a je mi jasné, koho vinou sa skončilo. Úprimne mi je ľúto jeho exmanželky, lebo tej isto robí prostredníctvom ich dieťaťa zo života peklo. Takže uvedom si prosím, že on je chorý človek a ty buď šťastná, že už nie je súčasťou tvojho života. To čo hovoria iní ti môže byť úplne jedno, sama najlepšie vieš, kde bol problém, nemusíš nikomu nič vysvetľovať. Uzavri to, vezmi si z toho ponaučenie, obráť list a začni žiť. Veľa šťastia :)
Niektorí ľudia si nevedia priznať, že ich neschopný partner im zrkadlí vlastné lúzerstvo. Proste že na viac nemajú, iba na tú trosku, čo s nimi je.
Dreamer, všetko bude o.k., ver!!! Ľuďom ver, mužov si nepúšťaj hneď k telu, buď opatrná! Preruš s tým "chlapom" všetky kontakty, on sa nezmenil. Tomu never, nie! Ono to tak len vyzerá... Ja tvrdím, že si do života priťahujeme rôznych ľudí, od kt. sa máme učiť ako žiť, nežiť... A do patrnerského života zasa svoje protiklady. Že to teraz nechápeš nevadí, časom pochopíš... Tak veľa šťastia, dievča!
niekedy mam pocit ze nie seberovnych ale uplne inych
Každý priťahuje seberovných.
autorka okamžite odhod tie zlé pocity o sebe preč! Zato že si stretla idiota ktorý si ťa nezaslúžil a ktorého potešením je robiť dobrej babe zo života peklo zato ty nemaj o sebe zlú mienku a nedaj sa zničiť. Preruš s ním všetky kontakty a nenechaj sa urážať. Mne sa bohužial stalo niečo ešte oveľa horšie ako tebe tiež som narazila na takého idiota ktorý nič nerobil jedine problémy a dlhy dostal ma o peniaze ktoré nevrátil bola som mu dobrá len ked potreboval požičať a vyťahovať ho s problémov. Bud rada že ste sa rozišli a že si nedopadla ako ja vždy môže byť horšie. Len si dávaj pozor na mužov a never tomu kto ti kecá rozprávky ale tomu kto je s tebou skutočne nielen v dobrom ale aj v zlom.