Prišiel som na túto stránku aby som dostal rady (možno) od odborníkov či pokročilejších v tomto obore. Mám 16 rokov a váhu okolo 75 a výška do tých 170 cm. No nedarí sa mi moc schudnúť a mám aj zdravotné obmedzenia ktoré mi moc nepomáhajú. Preto by som sa chcel opýtať na nejaké spaľovače tukov. Poprípade ak by bolo možné vytvoriť mi nejaký jedálniček na mieru. Viem, že je toho plný internet ale ja som trochu "divný" v tom , že práve nejem zeleninu a ovocie a nedokážem to do seba dostať, zjem možno len banán, kúsoček jablka,kukuricu, mrkvu v polievke či iné výnimky ale nedokážem to zjesť , nejde mi to...
Viem, že mnohí tvrdia, že bez zeleniny to nejde.. Ide to ja som to dokázal ale nie v takej miere ako som chcel preto by som vás rád poprosil o rady so spaľovačmi. Od dávkovania až po typ konkrétneho užívania (pred, po cvičení). Ja som konkrétne našiel tento: Nutrex Lipo 6 Chcel by som vás poprosiť o rady ako schudnúť za pomoci tohto spaľovača :)
Spaľovač: spalovace-tukov.heureka.sk
Informácie:
Vek:16 rokov
Váha: 75 kg
Výška: cca 170 cm
Zdravie: Astma bronchaile, systolický šelest + milión álších vecí ktoré len existujú
Ďakujem s pozdravom Pišgaťko.