Spaľovač tukov / jedálniček

Príspevok v téme: Spaľovač tukov / jedálniček
Pišgaťko

Prišiel som na túto stránku aby som dostal rady (možno) od odborníkov či pokročilejších v tomto obore. Mám 16 rokov a váhu okolo 75 a výška do tých 170 cm. No nedarí sa mi moc schudnúť a mám aj zdravotné obmedzenia ktoré mi moc nepomáhajú. Preto by som sa chcel opýtať na nejaké spaľovače tukov. Poprípade ak by bolo možné vytvoriť mi nejaký jedálniček na mieru. Viem, že je toho plný internet ale ja som trochu "divný" v tom , že práve nejem zeleninu a ovocie a nedokážem to do seba dostať, zjem možno len banán, kúsoček jablka,kukuricu, mrkvu v polievke či iné výnimky ale nedokážem to zjesť , nejde mi to...
Viem, že mnohí tvrdia, že bez zeleniny to nejde.. Ide to ja som to dokázal ale nie v takej miere ako som chcel preto by som vás rád poprosil o rady so spaľovačmi. Od dávkovania až po typ konkrétneho užívania (pred, po cvičení). Ja som konkrétne našiel tento: Nutrex Lipo 6 Chcel by som vás poprosiť o rady ako schudnúť za pomoci tohto spaľovača :)

Spaľovač: spalovace-tukov.heureka.sk

Informácie:
Vek:16 rokov
Váha: 75 kg
Výška: cca 170 cm
Zdravie: Astma bronchaile, systolický šelest + milión álších vecí ktoré len existujú

Ďakujem s pozdravom Pišgaťko.

Pišgaťko

Mimochodom a čo takto L-Carnitin ? Viem, že by to malo štartovať metabolizmus, takže by mi to tiež malo pomáhať. Niečo ako rýchlejšie spaľovanie napríklad si to dám pred cvičením... Sú aj látky ktoré sú termogenézne čiže mi pomáhajú zvyšovať tel. teplotu ale čo sa týka toho spaľovaču jeho pre mňa celkom výhodná vlastnosť: zbavuje chuti do jedla ! :)

Pišgaťko

Áno, samozrejme ďakujem za reakciu na môj príspevok, no môj plán bol že to vyskúšam ss tým že nabehnem na režim cvičenia a pravidelného stravovania. Čo sa týka ovocia / zeleniny tak ju nedokážem zjesť. Keď to vidím niekomu by som mu to aj z úst zobral ale ja to nedokážem zjesť. Jednoducho to nejde.. Neviem vážne si dať rady, čo sa týka cvičenia jediné moje cvičenie je beh a cvičenie s vlastnou váhou kliky drepy brušáky.. Nemám žiadne činky ani nič..

pišta00

a ešte dodám jedálniček na mieru ti asi nikto zadarmo nespraví a je veľká chyba ak neješ ovocie a zeleninu tvojmu telu môžu chýbať tráviace enzýmy ktoré v nich sú môžeš mať dlhodobo slabé trávenie a ak sa stravuješ nekvalitne a chýbajú ti tráviace enzýmy tak to môže z dlhodobého hladiska viesť k rakovine tak pozor na to... držať na silu hladovku nemá absolútne žiaden význam, tvoje telo sa dostáva do stresu máš tým pádom vysoký kortizol a tvoje telo čelí katabolizmu tým že nič neješ telo rozkladá svalové vlákna a získava z nich energiu ktorú nedostáva zo stravy a keď sa potom raz za čas naješ telo to automaticky uloží do tuku aby malo zásoby na neskôr pretože si uvedomuje že sa nestravuješ pravidelne a odkladá si to na horšie časy.. + ak neješ zeleninu a nemáš kvalitnú stravu tak ti to na zdraví a stave trávenia rozhodne nepridá keď sa nenaješ páliš svaly a je jasné že schudneš ale nikdy nie tuk.. A UPOZORŇUJEM AK NEDODRŽIAVAŠ KVALITNÝ JEDÁLNIČEK A NECCVIČÍŠ NA SPALOVAČ ROVNO ZABUDNI ZNIČÍ TI PEČEŇ.

pišta00

rada z vlastnej skúsenosti, žiaden efektívny voľnopredajný spaľovač tukov neexistuje je to len klam pre tučných a lenivých ľudí... jediné čo ti pomôže je dokonalá strava a kvalitný silový tréning (tažké váhy zvyšujú hladinu testosterónu tým pádom sa zníži inzulín) poprípade ak už chceš zájsť do extrému konzultovať SO ŠPORTOVÝM LEKÁROM!!! peptidy ale to až keď budeš mať viac rokov a odmakané minimálne 3 roky v posilke si na to ešte mladý neodporúčam ti to, vyhľadaj si športového lekára a konzultuj s ním on ti povie najlepšie... ale povie ti zhruba to isté čo ja strava strava a ešte raz strava, ak do seba denne natlačíš kvantum sacharidov a máš celý deň vysoký inzulín a si bez pohybu nepomôže ti nič jediný spôsob ako sa zbaviť tuku je zvyšovať si hladinu rastového hormónu a testosterónu pretože keď sú vysoké máš nízku hladinu inzulínu a neukladá sa ti tuk a jediná cesta ako si udržiavať vysoký testosterón a rastový hormón sú dokonalá strava tréning s ťažkými váhami a kvalitný spánok ak máš otázky pýtaj sa rád odpoviem, na úvod si prečítaj o somatotypoch budeš pravdepodobne niečo medzi mezomorfom a endomorfom