Konska mast a bolest klbov

Príspevok v téme: Konska mast a bolest klbov
syndiluca

Dobry den,
Chcem sa opytat, ci mate skusenosti s konskou mastou pri bolestiach pohyboveho ustrojenstva hlavne klbov. Kamaratka mi poradila na moje bolave klby konsku mast. Viem vsak, ze existuju viacere druhy, hrejiva, chladiva a neviem este aka. Pri zapaloch sa nema pouzivat jedna z nich, no neviem presne ktora a ja mam pravdepodobne zapal.
Skuste mi poradit.
Dakujem

Romana Herczeg

Každá masť vrátane tej konskej pomôže len čiastočne a aj to len na obmedzenú dobu.
Nemá totiž schopnosť preniknúť cez pokožku do postihnutého svalu a prebudovať ho.
Čo je veľká škoda, ale je to bohužiaľ tak. Dobrou správou je, že každá bolesť je
odstrániteľná možno rýchlejšie ako je samotné natretie sa akoukoľvek masťou.
Stačí, resp. je podstatné odstrániť príčinu. A tou je v tomto prípade nejaký jeden
konkrétny skrátený prípadne oslabený svalík. Riešením, a to skutočne jediným,
je navrátiť svalom ich funkčnosť čoho nevyhnutným dôsledkom bude Váš život
bez bolesti.
Romana Herczegová, Applause Klinika pohybu

Romana Herczeg

Každá masť vrátane tej konskej pomôže len čiastočne a aj to len na obmedzenú dobu.
Nemá totiž schopnosť preniknúť cez pokožku do postihnutého svalu a prebudovať ho.
Čo je veľká škoda, ale je to bohužiaľ tak. Dobrou správou je, že každá bolesť je
Stačí, resp. je podstatné odstrániť príčinu. A tou je v tomto prípade nejaký jeden
bez bolesti.

Romana Herczeg

bez bolesti.

Svetlu

Dobrý večer.Hrejivú masť akúkoľvek si na zápal nedávajte.To by vám problém len zhoršilo.Ja mám najlepšie skúsenosti s MSM gelom od Forever na zápal kĺbov a podobné bolesti.

Romana Herczeg

Každá masť vrátane tej konskej pomôže len čiastočne a aj to len na obmedzenú dobu. Nemá totiž schopnosť preniknúť cez pokožku do postihnutého svalu a prebudovať ho. Čo je veľká škoda, ale je to bohužiaľ tak. Dobrou správou je, že každá bolesť je odstrániteľná možno rýchlejšie ako je samotné natretie sa akoukoľvek masťou. Stačí, resp. je podstatné, odstrániť príčinu. A tou je v tomto prípade nejaký jeden konkrétny skrátený, prípadne oslabený svalík. Riešením, a to skutočne jediným, je navrátiť svalom ich funkčnosť, čoho nevyhnutným dôsledkom bude Váš život bez bolesti.
Romana Herczegová, Applause Klinika pohybu.

Jaja15

Je to treba vyskúšať, v lekárni poproste či nemajú vzorky a treba vyskúšať na bolavý kĺb (skúste viaceré lekárne, určite niekde majú aj vzorku)...pokiaľ vás ale bolia všetky kĺby tak to nebude klasický zápal, ale reumatoidné....inak po správnosti na zápal má ísť studené, ale napr.mame robil dobre teplý...ale zázrak nečakajte...skúste ale cez docsimon.sk objednať kĺbovú výživu mobilin(sáčky), cenovo v akcii 3,8+ poštovné - je to super cena, na kĺby vynikajúce, super cena lebo tam bude končiť 6/2016expirácia, dali dovtedy to využívate...

Jaja15

Je to treba vyskúšať, v lekárni poproste či nemajú vzorky a treba vyskúšať na bolavý kĺb (skúste viaceré lekárne, určite niekde majú aj vzorku)...pokiaľ vás ale bolia všetky kĺby tak to nebude klasický zápal, ale reumatoidné....inak po správnosti na zápal má ísť studené, ale napr.mame robil dobre teplý...ale zázrak nečakajte...skúste ale cez docsimon.sk objednať kĺbovú výživu mobilin(sáčky), cenovo v akcii 3,8+ poštovné - je to super cena, na kĺby vynikajúce, super cena lebo tam bude končiť 6/2016expirácia, dali dovtedy to využívate...