Konska mast a bolest klbov

Príspevok v téme: Konska mast a bolest klbov
syndiluca

Dobry den,
Chcem sa opytat, ci mate skusenosti s konskou mastou pri bolestiach pohyboveho ustrojenstva hlavne klbov. Kamaratka mi poradila na moje bolave klby konsku mast. Viem vsak, ze existuju viacere druhy, hrejiva, chladiva a neviem este aka. Pri zapaloch sa nema pouzivat jedna z nich, no neviem presne ktora a ja mam pravdepodobne zapal.
Skuste mi poradit.
Dakujem

Jaja15

Je to treba vyskúšať, v lekárni poproste či nemajú vzorky a treba vyskúšať na bolavý kĺb (skúste viaceré lekárne, určite niekde majú aj vzorku)...pokiaľ vás ale bolia všetky kĺby tak to nebude klasický zápal, ale reumatoidné....inak po správnosti na zápal má ísť studené, ale napr.mame robil dobre teplý...ale zázrak nečakajte...skúste ale cez docsimon.sk objednať kĺbovú výživu mobilin(sáčky), cenovo v akcii 3,8+ poštovné - je to super cena, na kĺby vynikajúce, super cena lebo tam bude končiť 6/2016expirácia, dali dovtedy to využívate...

matway

Neviem síce, ako si prišla na ten zápal kĺbov, ale čo tak obmedziť červené mäso, kávu, konzervy, salámy, aby sa netvorila kyselina močová?