Pekny den, chcela by som sa opytat na vas nazor....S priatelom sme spolu uz dlhsiu dobu, máme sa velmi radi, viem, ze aj on mna...Nevera ani nic podobne nam zatial, chvalabohu, nehrozila. Problém je v tom, že sa necítim na to, aby som žila aktívny sexuálny život...o panenstvo som prišla nedávne a bolo to práve s ním. Aj ked som to chcela aj ja, necítila som sa na to duševne pripravená. nenútil ma do toho ani nič podobné, ale videla som, že je to pre priatela dolezite, tak som to urobila..problém je v tom, že sa pritom necítim dobre...Akoby som na to ešte nebola pripravená. Moze to byt aj kvoli tomu, ze by som este nechcela otehotniet (mam 18 rokov) a tiez ta psychika..Lenže pre priatela je to velmi dolezite a nevie si bez toho predstavit vztah...Neviem co mam robit, nechcem aby bol smutny, ale na druhej strane nedokazem ist ani proti sebe...
Priatel a ja
Nikobek. Nadavaj svojim doma ci sebe
Messje ma pravdu. Autorka prispevku. Tvoj strach z prip.tehotenstva je vacsi ako pozitok z milovania. Ak budes chranena pred nezelanym tehotenstvom tak aj tvoj strach pominie a budes vnimat uz len krasu z milovania, budes si to vediet uzit precitit, pocitis rozkos vzrusenie ai.
No zas mozete vyuzit aj ine formy. Co tak vyskusat petting ai?
Možno už rodia ale ja na to ešte naozaj pripravená nie som...nemám ešte ani maturitu, chcem ísť na výšku a moja rodina vôbec nie je v takej situácii, aby mi s dieťaťom pomohli..a keby sa to stalo, na potrat by som rozhodne nešla...ale neide tu len o tehotenstvo, jednoducho mám pocit, že nie som pripravenà...aj keď viem že v mojom veku to nie je nič hrozné, a že to do vzťahu proste patrí..
Messje ty si debil mladunka je ale nie az tak aby si uz nevedela uvedomiť o co vlastne ide, kllko zien v jej veku uz rodí... si urcite daky starý cap uchylny
je normalne tie tvoje pocity,si este mladunka.Porozmyslaj nad antikoncepsiou,alebo nech sa on chrani...skus mu to vysvetlit.Pokial budes mat v hlave strach z otehotnenia,nebudes sa moc uvolnit a vychutnat si to.Budes v strese,len aby bol priatel spokojny a po case sa ti to moze sprotivit.Ked budes vediet,ze si chranena ,,,uvolnis sa a pojde to.Alebo ako pise ivo...existuju aj sposoby bez styku.Zatial.Len hlavne s nim o tom hovor.Nedrz to v sebe.
No tak nerob proste to, co nechces.
Nedivim sa, konkretne tebe, ked mas len tolko rokov.
Skusat mozte aj ine veci :P (tie pri ktorych sa aj TY budes citit dobre)
Aspon zistis co je ten tvoj vyvoleny vlastne zac.
Veď sex patrí do vzťahu, je to prirodzené, nesustreduj sa na to že môžeš otehotnieť alebo pod., nemaj zbytočné predsudky, tak či tak ta to v buducnosti čaká, sex do vzťahu patrí, inak sa vykasle na teba. Sústred sa na to že sa máte radi, uvolni sa a všetko bude ok
Niekto niečo?