Pekny den, chcela by som sa opytat na vas nazor....S priatelom sme spolu uz dlhsiu dobu, máme sa velmi radi, viem, ze aj on mna...Nevera ani nic podobne nam zatial, chvalabohu, nehrozila. Problém je v tom, že sa necítim na to, aby som žila aktívny sexuálny život...o panenstvo som prišla nedávne a bolo to práve s ním. Aj ked som to chcela aj ja, necítila som sa na to duševne pripravená. nenútil ma do toho ani nič podobné, ale videla som, že je to pre priatela dolezite, tak som to urobila..problém je v tom, že sa pritom necítim dobre...Akoby som na to ešte nebola pripravená. Moze to byt aj kvoli tomu, ze by som este nechcela otehotniet (mam 18 rokov) a tiez ta psychika..Lenže pre priatela je to velmi dolezite a nevie si bez toho predstavit vztah...Neviem co mam robit, nechcem aby bol smutny, ale na druhej strane nedokazem ist ani proti sebe...
Priatel a ja
Nikobek. Ja sa nepotrebujem budit) Ja problem nemam. Ona tu dala temu pise a riesi. Ja sa jej iba snazim poradit pomoct, byt k nej empaticka. Ja som skor opak nej)) Ale ona je ona a ja som ja
adr1 Sa zobud, predsa sa majú radi, rozumejú si, je im spolu dobre...
Nikobek. Vo vztahu su predsa dvaja. Uz tam je MY a nie on ci ona. Takze ak ma ona problem je to aj jeho problem. Aspon by mal byt.
Je lepsie ak je clovek sam ked na vztah lasku nie je vybaveny pripraveny tak fyzicky ako aj psychicky osobnostne. Nechapem co ludia maju s tymi vztahmi? Naco chcu nieco ked na to proste nemaju? Je to chore ak si niekto mysli ze nemat vztah je nieco zle divne ai) Je to predsa slobodne rozhodnutie a vlastna volba. Samota je aj tak ovela lepsia))
adr1 Ty si čo na praskoch??? Ona má problém, takže sa prispôsobí, on ten problém nemá... A čo ako vyzerá?
Nikobek. OK. Ona sa mu "moze" zacat prisposobovat sexom. A on jej cim?))
Vztah ma byt predsa aj o vzajomnom davani i brani, tolerancii ai. Nikto ich nenuti byt predsa spolu ak si cimkolvek nesadnu. Ale potom to tu vyzera jak aj vyzera)
Už nie je dieťa...Je čas, sa začať prispôsobovať
Nikobek. Jasne ze to takmer kazdy normalny muz aj zena chcu. Ale aj na sex milovanie su predsa dvaja. Takze co ju ma znasilnovat ked ona nechce?)) A zas anti tiez nie vsetko riesi. Ak ma psych.blok k milovaniu sexu ze este sa na to proste neciti, nie je pripravena tak tam je jej hak aj tak zbytocna.
A zas ma minat prachy na hak + pchat sa denne chemiou ak by mali mat sex mozno raz za tyzden/dva? To sa jej potom fakt vobec nevyplati
Samé kraviny ti píšu, každý normálny muž to potrebuje, nie pettingy tie si strcte...Daj si predpísať antikoncepciu, iný problém tam nevidím
Drahá Lucka48, ak "máš sex" len kvôli priateľovi, kvôli tomu, aby ťa chcel a aby ťa náhodou neopustil... tak to si na tom dosť zle. Sex by mal ľudí spájať, nielen fyzicky, ale aj inak. Skrátka všestranne. Hm, vlastne, ja sama som ešte sex nemala, takže moje rady budú dosť z druhej ruky. Ale počula som, že to ľudí zvykne baviť :). Ak to tak nie je, mala by si s tým čosi urobiť. Nemyslím rovno opustiť priateľa. Možno by to chcelo iba viac pochopenia, súznenia... nielen fyzické spojenie. Držím ti palce.