Ahojte , mam taku celkom jednoduchu otazku... Nasiel som si priatelku, ktora predomnou mala 3 chlapcov, uz ma 30 rokov,ani jeden z tych vztahov netrval menej ako rok.Jeden dokonca 8 rokov. My sme spolu nieco cez pol roka, vsetko klape, rozumieme si, stale sme spolu, lubime sa...
Ale minule sme si prezerali jej fotky z mobilu a narazil som na par fotiek ktore mi neprisli v celku vhodne... Ma tam par fotiek so svojimi byvalimi frajermi, nic hrozne, len fotky ako su spolu tam a tam, s partiou, so svadieb a pod... Pytal som sa jej ci ich neplanuje vymazat a ona mi odpovedala ze je to jej sukromna vec a ze sa nad tym nemam ani pozastavovat.
Moja otazka znie : myslite si ze je to normalne? Mam to nejak radikalne riesit? Este som sa s tymto nestretol a neviem ako sa mam k tomu postavit. Doverujem jej ale nepaci sa mi to. Dakujem vam vopred.
Fotky byvaleho priatela v mobile...
Je jasne ze necakam zeby tie fotky zmazala uplne... Ved urcite ich ma zalohovane niekde pc, co mi samozrejme preblem nerobi... Ale to ma prekvapilo ze si ich cielene dala do mobilu co by ma nikdy ani nenapadlo. Osobne mam v mobile cez 2000 fotiek ale prvé čo som spravil keď som si našiel priateľku bolo že som nevhodné fotky ktoré by ju mohli nejak rozrusit vymazal. Bral som to jak normálnu vec, ved nejdem si mazať minulosť... Fotky mam v pc.
Zaujímalo by ma ci niekto z vás co mi tu odpisalo (za co som vďačný) sa s niečím takým stretlo aj vo svojom súkromnom živote.
Ale áno je to normálne a nemusí to ani znamenať, že niektorého z bývalých ešte ľúbi. Je to proste súčasť jej minulosti a tak to berie.
je to jej vec, nechápem čo chceš riešiť
Je to cisto jej sukromna vec
A co chces akoze teraz radikalne riesit?) To akoze ma teraz zmazat svoj doterajsi zivot, minulost, fotky zo svadieb s partiami ai ai len preto, ze ty ziarlis? Chcel si nech ich zmaze a ona ti na to odpovedala. Nechaj minulost minulostou a sustred sa na pritomnost prip.buducnost a neries blbosti