Fotky byvaleho priatela v mobile...

Príspevok v téme: Fotky byvaleho priatela v mobile...
Dusanko123

Ahojte , mam taku celkom jednoduchu otazku... Nasiel som si priatelku, ktora predomnou mala 3 chlapcov, uz ma 30 rokov,ani jeden z tych vztahov netrval menej ako rok.Jeden dokonca 8 rokov. My sme spolu nieco cez pol roka, vsetko klape, rozumieme si, stale sme spolu, lubime sa...
Ale minule sme si prezerali jej fotky z mobilu a narazil som na par fotiek ktore mi neprisli v celku vhodne... Ma tam par fotiek so svojimi byvalimi frajermi, nic hrozne, len fotky ako su spolu tam a tam, s partiou, so svadieb a pod... Pytal som sa jej ci ich neplanuje vymazat a ona mi odpovedala ze je to jej sukromna vec a ze sa nad tym nemam ani pozastavovat.
Moja otazka znie : myslite si ze je to normalne? Mam to nejak radikalne riesit? Este som sa s tymto nestretol a neviem ako sa mam k tomu postavit. Doverujem jej ale nepaci sa mi to. Dakujem vam vopred.

Messje

a mame tu priklad vztahu,kde je laska,respekt,pochopenie,tolerancia,kde funguje komunikacia a ...vsetko ide...drzte sa dusan

Dusanko123

Dakujem vam za vase odpovede,vazim si kazdu z nich. Vidim ze nazory su rozne co ma usvedcuje v tom ze to asi zalezi od povahy jednotlivca. Niekomu to moze prekazat a niekomu proste nie. Ja svojej priatelke doverujem,poznam jej minulost dost nato zeby som vedel ze je z predchadzajucich vztahov uz davno von,neskoncili prave najlepsie...Priznam sa ze mne ani nejde o tu ziarlivost,nemam ten pocit zeby som ziarlil pre tie fotky,mam uz predsa viac rokov a presiel som si uz kadecim, len mi to pride proste zvlastne a chcel som vediet nazory od ludi ktory su proste nezaiteresovany a nepoznaju nas. Este raz som sa snou o tom porozpraval a dospeli sme k zaveru ze ich nema problem vymazat ak natom trvam, ze ak ma to trapy tak s tym nema problem...nezalezi jej na tych fotkach tak ako na mne...Takze problem vyrieseny :) Este raz vam dakujem

Dusanko123

Dakujem vam za vase odpovede,vazim si kazdu z nich. Vidim ze nazory su rozne co ma usvedcuje v tom ze to asi zalezi od povahy jednotlivca. Niekomu to moze prekazat a niekomu proste nie. Ja svojej priatelke doverujem,poznam jej minulost dost nato zeby som vedel ze je z predchadzajucich vztahov uz davno von,neskoncili prave najlepsie...Priznam sa ze mne ani nejde o tu ziarlivost,nemam ten pocit zeby som ziarlil pre tie fotky,mam uz predsa viac rokov a presiel som si uz kadecim, len mi to pride proste zvlastne a chcel som vediet nazory od ludi ktory su proste nezaiteresovany a nepoznaju nas. Este raz som sa snou o tom porozpraval a dospeli sme k zaveru ze ich nema problem vymazat ak natom trvam, ze ak ma to trapy tak s tym nema problem...nezalezi jej na tych fotkach tak ako na mne...Takze problem vyrieseny :) Este raz vam dakujem

Dusanko123

blueberryNN

Necitala som ostatne prispevky, napisem ti to zo svojho pohladu. Tiez mam v mobile fotky byvaleho. A mam uz ineho priatela. A vies, preco tam tie fotky mam? Lebo su pre mna tak nepodstatne, ze je mi uplne jedno, ci ich tam mam alebo nie. A myslim, ze tvoja priatelka tym, ze ti povedala, ze sa nad tym nemas ani zamyslat, dava najavo presne ten isty postoj. Ak by tam tie fotky nemala len tak medzi ostatnymi, ale by ich niekde pred tebou skryvala a potajomky opatrovala, znamenalo by to, ze pre nu znamenaju nieco viac. To, ze ich tam ma a nepoklada za dolezite ich vymazavat, znamena iba tolko, ze tvoja priatelka je plne vysporiadana so svojou minulostou a nijakym sposobom nezasahuje do vasho vztahu. Mozes byt uplne kludny. Prave tento jej pristup ukazuje, ze minule vztahy a byvali partneri su uzavreta kapitola. Ja by som svojho terajsieho priatela nevymenila za nikoho z minulosti, je to najlepsie v muzskom prevedeni, co mi kedy prislo do zivota. A predsa mam fotky byvaleho v mobile. Lebo su pre mna uz bezvyznamne. Je to ako pozerat sa na akekolvek ine fotky, napriklad fotky s kamaratmi ci s rodinou.

neviem11111

osobne v tomto vobec ziaden problem nevidim. nejde predsa o zalubene fotky dvojice, ale fotky niekde z oslav, zo svadieb. a argument ze fotky v mobile sa ukazuju druhym? tak to neviem kde zijem, ja fotky v mobile nikomu neukazujem. + mam v mobile vdaka pamatovej karte asi 6 rokov stare fotky. byvaly priatel na nich sice nie je, ale nevidim problem v tom, ak ho tam niekto ma, pretoze nie kazdy vztah sa musi koncit tak zle, ze clovek zmaze kazdu zmienku o tom cloveku. Je to sucast jej minulosti a tak to berie, dost pochybujem o tom, ze si tie fotky pozera a spomina na nich. proste ich tam len ma. to je cele.

kolikaska

no ako horsie by bolo keby tam mala fotky s jednym byvalym ako s viacerymi.Ale tak fotky musia ist prec-teda mali by.Treba sa uplne odputat od minulosti aj ked niekedy to bolo tak krasne ze clovek to nechce uplne vytesnit a chce aspon spomienky zanechat

Mesačný princ

tiež si myslím, že to nie je v poriadku. Nejde o tie fotky ale o princíp a úctu k priateľovi. Dá sa to dať inde na nejaký externý disk alebo sa dá kúpiť nový mobil.

dkcn

Podla mna by tam tie fotky nemala mat. Fotky v mobilach sa vzdy ukazuju druhym, prilezitostne,, kazdy sa pochvali kde bol, co pekne odfotil, a tam zrazu vzdy narazi kazdy na tie fotky,, a tam povie baba, a to je moj ex partner,, a henten je moj partner este pred tamtym, a tu je moj prvy.... nepride mi to vobec vhodne. Co za jej sukromie, co za tajnosti,, hned piati ste sa zarazili, ved hodlaju zit spolocny zivot, tak tam nema co byt ziadne sukromie voci druhemu. Fakt vas nechapem.

Ernesto

A je to tak dolezite na akom mediu ma tie fotky zalohovane? Mozno ich nema na PC ako ty ale len v mobile. Tu fakt nie je co riesit. Chapem ako sa asi citis, mobil je predsa len viac na ociach a nie je to niekde pochovane na externom disku, ale pokial tam ma viacerych byvalych a nie len hafo fotiek jedneho, tak by som fakt bol kludny.