Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

milujem dve ženy

Príspevok v téme: milujem dve ženy
medved1

26.03.2016 17:04:11

lubim dve ženy,
s manželkou som vo vztahu 18 rokov mame 2 deti pred rokom sme kupily dom o ktorom sme vždy snivali , a ja som si v praci nasiel milenku, vydržal som to 2 mesiace potom som povedal manželke že ju lubim ale milujem inu ženu, cele sa to komplikuje tym že aj ta druha ma vžtah s mužom sice len partnesky ale cca2 roky, manželka odišla k rodičom , partnerka zase od priatela , ktory sice o mne vie ale netuši že s jeho partnerkou sa schcadzame 3 mesiace ,moje deti su relativne velke 12 a 17 , ta starsia to nerieši len povedala tatko sklamal si ma a mladsia ma s toho zmetok že prečo nie su doma.partnerka hovori lubimta , a to citi aj ja knej , ale možno to je tym že ju aj trochu lutujem jej prtner jej sem tam ubližoval , pil atd , a mne hovorievala ty si iny taky mily a pozorny celkom ine ako to čo mam doma, a zalubila sa do mna a ja do nej sex bol krasny , celkom iny ako doma spontanny, a na to všetko je asi tehotna. aja sedim medzi dvomi stolickami neviem čo dalej , lubim novu partnerku ale aj manželku, sam neviem čo dalej ,manželka chce peniaze z domu , a prtnerka bude umna asi byvat odisla od partnera ale on nevie o jej nevere.. ako určit prijority ?? ked som snou je my fajn, ked som s manželkou tak by sme po sebe liezly jak blazni , prečo sa to vlastne zacalo?? kominikacia žiadna z mojej stran vela prace domov unaveni jak pes nechut na milovanie, atd ano je to moja chyba aleneviem ako dalej s manželkou sa mame rozviest lebo sa lubime tj asi trochu divne, vieme kde sme spravily chyby už sme to prebrali,,,teray sa rozpravame viac ako za cely rok . len ja sa neviem odpojit ani od ženy ani od frajerky ktora je asi tehotna je to hotovy hokej, na to všetko citim že manželka ma stale lubi. som s toho na nervy ktora je pri mne tak tu lubim asi sa dam liečit neviem čo dalej,,,??????

mam56

Tak to ťa obdivujem, že to dokážeš. Ja si neviem predstaviť, že by som bol každý deň o 19. hodine vypočúvaný na oddelení Gestapa a o 21. hodine ešte navyše na oddelení KGB:-)
Také niečo sa dlhodobého hľadiska jednoducho nedá zvládnuť.
Radšej sa rozhodni pre menšie zlo:-)

Messje

ked s nim byvala doteraz...ako si mozes byt isty,ze to caka s tebou?je jednoduche ulapit si chlapa,,,dobreho,,,ked zijem s buranom a hodit dieta na toho lepsieho.Daj pozor,lebo zena ked moc chce,havne ked jej tikaju biologicke hodiny,,,
v tomto pripade bude vitaz milenka a ty olutujes po case.

adr1a.

Riesis problem ked je uz dzban rozbity. Ako taky kubo. No nic, musis sa rozhodnut. No uz zavazne, raz a navzdy.
Ja som mozno cvok riskujem idem proti prudu, nezijem ako vacsina v mojom veku ale zas co sa vztahov tyka, je to INE.

Pozri. Zena stala po tvojom boku 18r a vas vztah si za tie roky presiel vselicim. Vas vztah preveril cas. Proste ona je istota. Vytvorili vybudovali ste spolocne domov deti barak zazemie istotu. S touto si dva mesiace aj s cestou takze vies velke H ci vam to bude/nebude spolu klapat, aka okrem postele je, vsak s nou nezijes nonstop ako s manzelkou. Co vlastne o nej vies?? Okrem toho ze dobre sexuje? A sorry, vsak s manzelkou si po 2mesiacoch vztahu tiez fical na opojeni hormonoch zalubenosti osiali pobluzneni orgazmoch ai ai. Jasne ze je to s touto teraz nove a este neokukane, fici ako novy stroj)) No bud realista a uvedom si ze toto nebude trvat vecne. A co vas potom bude spajat? Akoze to dieta? To by som si pri dnesnych zenach dala 100% urobit DNA test otcovstva, vsak spavala okrem teba aj s priatelom. Ona ti nahovorit moze vselico no maj to radsej cierne na bielom. Vsak bola oficialne vo vztahu a ty si s nou/nimi nezil v 1domacnosti. By si zasol kolko lavobociek vo vztahoch vyrasta. Chudaci muzi)
A trepes sprostosti ze novu milujes a zenu "len" lubis. Vsetko sa vyvija meni. Po 2mesiacoch sexu si akurat tak poblazneny zalubeny. Laska milovat je o inom. To je skor to co mas teraz so zenou.
Takze:
1. Bud sa rozvedies, pride k majetko-pravnemu vyrovnaniu so zenou. Sud rozvod bezpodielove spoluvlastnictvo, platit vyzivne na dve deti, uprava styku s detmi. Zaroven nova zena tehotna a kde pojdete byvat zit? Plus otaznik ci to dieta je 100% vobec tvoje. Plus otaznik co ta s nou vlastne caka a aka atrapa sa z nej vobec este vykluje)). Vsak vies o nej velke NIC aka je ako partnerka zena matka priatelka ai. Poznas ju len z pozicie kolegyne a milenky
2. Ostanes s manzelkou. Urovnas si rodinu a vztahy ak ta zena este stale bude vobec chciet. Po narodeni dietata si das urobit testy otcovstva a potom ak sa preukaze ze je tvoje budes platit vyzivne plus upravit styk s dietatom.
Su aj ine moznosti. Ja pisem len o dvoch

Kýčera

Medveď, to som netušila, že medvede milujú ženy. Naivne som sa domnievala, že milujú med, maliny... Nad čím to rozmýšľaš a tento syndróm Ťa začal trápiť až teraz? Žeby do tretice všetko dobré...? :)

medved1

ano je to gulaš ale ak si maš vybrat život, budeš stym s kym žiješ 20rokov a neriešiš či miluješ či nie ,proste žiješ v manželstve alebo budeš s niekim kto ti povie milujemta a ty to citiš tiež, je potrebne k životu niekoho milovat alebo len žit??

SA-BA

Nebuď kvetinka, buď muž ! Predsa si sľuboval vernosť až do smrti . Ja viem , že keď niekoho zasiahne chémia, je to ťažké. Mám osobnú skúsenosť, tak si to viem trochu predstaviť. Máš ale milujúcu manželku , ktorú máš aj ty rád, a určite aj deti ťa majú radi. Ach ich opustíš , spôsobíš veľa bolesti svojim najbližším , ale ty určite časom nebudem štastnejší. Zamilovanosť prejde do dvoch rokov. Vydrž , ospravedlň sa manželke a deťom. Máš to , čo po čom túžia tisíce ludí ( vlastne teraz už asi nie). Narobil si hlúposti, to už nezmeníš , ale môžeš to ešte zvrátiť.

Jax

Ty si riadny truhlik. Doteraz si zil kde, na ruzovom oblaciku? Priority si uz mal mat davno urcene a nie spravis x blbosti a potom sa pytas.
Rozhodnutie je na tebe, nech sa ale rozhodnes pre ktorukolvek musi to byt definitivne a nie ze ti zas prepne jak malemu Jojovi

Messje

medved,ono je to tazke rozhodovanie,ked sa uz raz clovek do toho namoci.Je tu jedna tema,kde zena lubi dvoch muzov naraz a skoro rovnako.Mne sa to nejak nechce verit,ze sa to da,ale ako vidim,tak asi ano.Aj ked si myslim,ze tu jednu clovek lubi bud uz zo svyku,alebo mu jej je proste luto.Len tam uz je dalsie dieta na ceste a tak je to ozaj na tebe sa rozhodnut.Nevieme aky mas vztah s manzelkou,ako fungovalo manzelstvo,preco si si nasiel... "milenku" a nechal to zajst az tak daleko.A este...never tomu,ze ta mladsia dcera to tak nevnima.Vnima a az prilis,len to nedava najavo.Ono moze nastat velky sok,ked sa rozhodnes odist.Tu uz nemusis zbabrat zivot len manzelke,ale aj detom,ktore uz maju cosi tosi s tebou za sebou.