26.03.2016 17:04:11
lubim dve ženy,
s manželkou som vo vztahu 18 rokov mame 2 deti pred rokom sme kupily dom o ktorom sme vždy snivali , a ja som si v praci nasiel milenku, vydržal som to 2 mesiace potom som povedal manželke že ju lubim ale milujem inu ženu, cele sa to komplikuje tym že aj ta druha ma vžtah s mužom sice len partnesky ale cca2 roky, manželka odišla k rodičom , partnerka zase od priatela , ktory sice o mne vie ale netuši že s jeho partnerkou sa schcadzame 3 mesiace ,moje deti su relativne velke 12 a 17 , ta starsia to nerieši len povedala tatko sklamal si ma a mladsia ma s toho zmetok že prečo nie su doma.partnerka hovori lubimta , a to citi aj ja knej , ale možno to je tym že ju aj trochu lutujem jej prtner jej sem tam ubližoval , pil atd , a mne hovorievala ty si iny taky mily a pozorny celkom ine ako to čo mam doma, a zalubila sa do mna a ja do nej sex bol krasny , celkom iny ako doma spontanny, a na to všetko je asi tehotna. aja sedim medzi dvomi stolickami neviem čo dalej , lubim novu partnerku ale aj manželku, sam neviem čo dalej ,manželka chce peniaze z domu , a prtnerka bude umna asi byvat odisla od partnera ale on nevie o jej nevere.. ako určit prijority ?? ked som snou je my fajn, ked som s manželkou tak by sme po sebe liezly jak blazni , prečo sa to vlastne zacalo?? kominikacia žiadna z mojej stran vela prace domov unaveni jak pes nechut na milovanie, atd ano je to moja chyba aleneviem ako dalej s manželkou sa mame rozviest lebo sa lubime tj asi trochu divne, vieme kde sme spravily chyby už sme to prebrali,,,teray sa rozpravame viac ako za cely rok . len ja sa neviem odpojit ani od ženy ani od frajerky ktora je asi tehotna je to hotovy hokej, na to všetko citim že manželka ma stale lubi. som s toho na nervy ktora je pri mne tak tu lubim asi sa dam liečit neviem čo dalej,,,??????