milujem dve ženy

Príspevok v téme: milujem dve ženy
medved1

26.03.2016 17:04:11

lubim dve ženy,
s manželkou som vo vztahu 18 rokov mame 2 deti pred rokom sme kupily dom o ktorom sme vždy snivali , a ja som si v praci nasiel milenku, vydržal som to 2 mesiace potom som povedal manželke že ju lubim ale milujem inu ženu, cele sa to komplikuje tym že aj ta druha ma vžtah s mužom sice len partnesky ale cca2 roky, manželka odišla k rodičom , partnerka zase od priatela , ktory sice o mne vie ale netuši že s jeho partnerkou sa schcadzame 3 mesiace ,moje deti su relativne velke 12 a 17 , ta starsia to nerieši len povedala tatko sklamal si ma a mladsia ma s toho zmetok že prečo nie su doma.partnerka hovori lubimta , a to citi aj ja knej , ale možno to je tym že ju aj trochu lutujem jej prtner jej sem tam ubližoval , pil atd , a mne hovorievala ty si iny taky mily a pozorny celkom ine ako to čo mam doma, a zalubila sa do mna a ja do nej sex bol krasny , celkom iny ako doma spontanny, a na to všetko je asi tehotna. aja sedim medzi dvomi stolickami neviem čo dalej , lubim novu partnerku ale aj manželku, sam neviem čo dalej ,manželka chce peniaze z domu , a prtnerka bude umna asi byvat odisla od partnera ale on nevie o jej nevere.. ako určit prijority ?? ked som snou je my fajn, ked som s manželkou tak by sme po sebe liezly jak blazni , prečo sa to vlastne zacalo?? kominikacia žiadna z mojej stran vela prace domov unaveni jak pes nechut na milovanie, atd ano je to moja chyba aleneviem ako dalej s manželkou sa mame rozviest lebo sa lubime tj asi trochu divne, vieme kde sme spravily chyby už sme to prebrali,,,teray sa rozpravame viac ako za cely rok . len ja sa neviem odpojit ani od ženy ani od frajerky ktora je asi tehotna je to hotovy hokej, na to všetko citim že manželka ma stale lubi. som s toho na nervy ktora je pri mne tak tu lubim asi sa dam liečit neviem čo dalej,,,??????

Kýčera

Medveď, si si istý, že ďakuješ? Nebavíš sa náhodou na tých odpovediach? A si si istý tým, že jedna z tých Tvojich "milovaných" nemiluje tiež dvoch mužov?

montblanck

no riadne si to pokaslal a prides mi podla toho co pises dost naivny.To ze s milenkou mas pekny sex a ze s manzelkou si idete na nervy tak to je predsa uplne normalne.Mozem ti zarucit ze aj keby si zil 18rokov s milenkou tak vas vztah by bol tiez taky ze by ste si liezli na nervy a aj sex by zovsednel.Skoda ze si zahodil svoju rodinu a vernu manzelku...To co budes teraz zit uz tak ci tak bude niekomu ublizovat.Manzelke ublizis ked zacnes zivot s milenkou a o dcerach ani nehovorim.Starsia dcera mozno sa ako taktvari ze jej to je jedno ale ver,ze obe dcery si tvoju zradu ponesu zivotom.Silni muzi maju rodiny,slabi milenky...Zachran si svoju rodinu,na nu mysli v prvom rade

Kýčera

Medveď, tak ako? Už bolo ráno, si už múdrejší? Už bol aj obed a k noci sa chýli...Kde si? Nieže nám zalezieš do brlohu! To nám nerob...

slnacna panna

si ty normalny? a ako všetko stihnes?Na starost ta budu musieť opatrovat, lebo finančne a ostatnym to nevykryjes .Ako v hareme.
To sa dá milovat dvoch? Muž si to vie vraj oddelit v mysli. Priroda vola.
Nemiluješ. Uspokojujes svoje pudy.Neberes ohlad na svoje det,ani na ženy ani na seba, kmplikujes,Su deti v puberte.
Laska je keď neublizujes,si egoista, alebo ten kto to rozbehol.
Poraď si mas velky dom tak to tak to nejako tymi prieckami popredel.
Pracuje a pomaha cela rodina vsetko dobre.Davas zly priklad.

,

reaktor

Ježiš vcelku trápne, máš veľký dom, isto sa tam nájde miesto aj pre milenku, žena sa časom s tým vyrovná a bude to win win situácia pre všetkých. Decká nerieš staršia tá už teraz na teba serie a mladšia si zvykne na tetu, s ktorou bude raňajkovať. Maminku to prebolí a budete si spoločne všetci piati nažívať ako v rozprávke.

nika02

Bože, Vy niektorí chlapi/ česť výnimkám/ ste také hovädá. Žiješ s manželkou 18 rokov, obetuje Ti tie najlepšie roky svojho života a Ty si nájdeš milenku, lebo doma to už nie je také ohnivé, zamilované a neviem čo ešte. Tak ako Ti písali aj iní, tá terajšia zamilovanosť opadne čoskoro a Ty zistíš že to nie je všetko také nádherné ako sa zdalo. Chceš všetko zahodiť čo ste spolu s manželkou vybudovali, sklamal si Vaše deti a hlavne ju. Dobre porozmýšľaj čo urobíš, je to Tvoj život...