Dobry den, mojim problemom su neustale opuchnute oci, nadmerna unava aj pri nevykonavani fyzickej aktivity, vycerpanost a nervozita. Kazde rano uz vela rokov mam opuchnute oci, pocas dna sa to trocha zmierni ale vyzeram ako keby som kazdy den ponocovala. Co sa tyka unavy tak ma v priebehu dna taha do spania aj niekolko krat, nemam energiu do zivota a unavu pocitujem uz okolo 19-20 hodiny vecer. Absolvovala som viadcero vysetreni aj mimo tohto problemu a dokopi mi nebolo zistene nic. Moja stitna zlaza je zevraj v poriadku len mam nizsiu hladinu draslika a bielych krviniek, na oblickach mam cisty ale tiez su v poriadku. Vo svojom jedalnicku nevynechavam zeleninu, pitny rezim dodrziavam a spim tak isto dost. V com moze spocivat moj problem, najviac ma trapia tie opuchnute oci lebo to vyzera fakt strasne prosim poradte. Dakujem Michaela
opuchnute oči, únava
ak sa ešte vráti znechutená pisateľka môže si pozrieť:
a na oči skúsiť napr. koloidné striebro
vsak kazdy si moze vytvorit kolko chce tem aj ked je to zbytocne, len sa nehadajte, klidek :-)
Pozri, Michaela, Ty si tu odpoveď predsa dostala, aj keď nikto z nás nie je povinný reagovať. Možno sa Ti odpoveď nepáči, ale realita je taká, ako Ti ju popísal matway! Aj mne sa mnohé veci nepáčia, ale popremýšľam, čo mi dotyčný chce povedať, ak nerozumiem, spýtam sa, veci overujem a ak sa chcem nejakého problému skutočne zbaviť, tak tú radu vyskúšam aj keby mala byť od môjho najväčšieho nepriateľa... Sme od Teba starší, máme viac vedomostí a skúsenosti... Možno nabudúce poradíš Ty nám... Takže, dievča, treba začať detoxikovať. A detox začína tým, že ako prvé musíš zlikvidovať parazity. Alebo si vyhľadaj nejaké súkromné alternatívne centrum a daj si jeho slová povrdiť, či vyvrátiť. Parazity majú aj ľudia, kt. nemajú domácich miláčikov...
Ja nezakladam stale tu istu temu, a to ze som otazku zvolila v inej kategorii je vec moja, nikoho ineho... pretoze tu asi odpoved nenajdem ...
michaela tak za prvé, je zbytočné zakladať stále tú istú tému, toto, čo sa preberá tu, vidia aj ostatný...
Za druhe som sa preto pýtal na zvierata, lebo to má véééľmi blízky súvis s chorobami, civilizačných chorôb.
Nebudem preto asi mrhať svojim časom, len vám polož dve otázky na ktoré si odpoviete sama.
1: odparazitúvate svojich psov pravideľne?
2: odparazitúvate seba pravideľne?
V neposlednom rade len malý dotaz, keďže som písal o vnútorných orgánoch: čistíte si zuby, umývate vlasy, sprchujete telo. Prečo ste si neurobili očistu vnútra /detox/?
Ja som to pochopila len nechapem suvis , mam 2 psov a ?
Ja som to pochopila len nechapem suvis...mam 2 psov a?