Dobry den, mojim problemom su neustale opuchnute oci, nadmerna unava aj pri nevykonavani fyzickej aktivity, vycerpanost a nervozita. Kazde rano uz vela rokov mam opuchnute oci, pocas dna sa to trocha zmierni ale vyzeram ako keby som kazdy den ponocovala. Co sa tyka unavy tak ma v priebehu dna taha do spania aj niekolko krat, nemam energiu do zivota a unavu pocitujem uz okolo 19-20 hodiny vecer. Absolvovala som viadcero vysetreni aj mimo tohto problemu a dokopi mi nebolo zistene nic. Moja stitna zlaza je zevraj v poriadku len mam nizsiu hladinu draslika a bielych krviniek, na oblickach mam cisty ale tiez su v poriadku. Vo svojom jedalnicku nevynechavam zeleninu, pitny rezim dodrziavam a spim tak isto dost. V com moze spocivat moj problem, najviac ma trapia tie opuchnute oci lebo to vyzera fakt strasne prosim poradte. Dakujem Michaela
opuchnute oči, únava
Ja som to pochopila len nechapem suvis...mam 2 psov a?
??
No rada by som to vyriesila pretoze na pohlad nevyzeram velmi zdravo hlavne koli tym spuchnutym ociam. Ale mozem vam povedat ze co sa tyka chybajuceho draslika ste trafili uplne presne. Mam viadcero ,,kozmetickych" problemov ktore ale mozu naznacovat nieco vaznejsie napriklad vyrazky, sucha pokozka ruk, pocit tazkeho tela a mam problem aj s dutinami. Na RTG snimku nebolo zevraj vidiet nic, no ale stekajuce hlieny a obcasne bolesti dutin podla mna hovoria opak. Neviem co by ste o mne potrebovali este vediet :) Mam 26 rokov 58kg
Aby sme sa rozumeli, netvrdím, že opuch viečok spôsobujú iba šminky, ale že sa ich chemické zloženie podiaľa na ochabnutí našich vnútorných, hlavne vylučovacích, orgánoch. Ak máte tento problém už od malička, tak máte pred sebpu nie dlhú cestu, ale maratón. To som teraz zveličil.
Aj tak vás čaká dostať zo seba všetko škodlivé, čo ste po celé roky do seba aj nechtiac, či nevedomky ládovala. O sebe ste v podstate nič nenapísala, takže reakcoa bola iba na daný problém.
A áno existuje viacero detoxikačných kúr s ktorými môžte začať.
Pečeňová, ľadvinová, črevna, protiparazitná, chelácia ťažkých kovov, bezpliesňova strava.
Podľa výsledkov vam chýba draslík, jedzte banány, mohlo by sa vám prihodoť nepríjemnpsť s inkotenciou, a biele krvinky nakŕmte organickými zložkami vit.C /šípky/, germánium /arašídové maslo pamenské, koreň hortenzie/ a selénú / je ich spústa viď. tabuľky/.
No máte čo robiť, len neviem, čo sa vám do toho chce?
Tu je pomerne jednoduché riešenie, ale ženy si väčšinou nechcú dať poradiť.
Únava: máte narušenú rovnováhu hladiny cukru v krvi. Zodpovedné orgány za správne fungovanie sú nadľadvinky, pečeň a pankreas. Nezabudnem opomenúť aj komplikovanú súhru činností nadladviniek a štítnej žľazy. Z najväčšou pravdepodobnosťou sú zanesené toxickými látkami /šminky, make-up/. Taktiež máte tieto orgány napadnuté parazitmi, to je aj spojitosť s vaším opuchom viečok /škrkavky/.
Likvidácia parazitov, detox pečene, ladvinova kúra a opuch aj únava je minulosťou. Pozor ale na náhly príliv energie, aby ste sa hneď po kúrach neprepracovala!