Mam brata ktory ma nieco medzi 22 a 27 rokov. Jeho problem je ten ze nema frajerku a velmi nejaku chce. Mal nejake v minulosti ale boli to vsetko baby ktore ho skor ci neskor podviedli s inym a jemu ostali oci pre plac. Take defky ktore su sexi ale v hlave maju nasrane.
On teraz taketo baby odsudzuje, vlastne ich stale odsudzoval uz os trednej skoly a pritom si vzdy taku nejaku nasiel. Takze problem je ten ze aj ked nane nadava ake su to kur*y a stetky poj*bane vzdy po takych ide. Vzdy je u neho na prvom mieste krasa a dokonalost tela ako to co ma baba v srdci a v hlave.. Jeho uputa krasa tela ako prsia a zadok ci dlhe nohy a potom sa divy ze mu zahyba s inym. Neda si dohovorit a stale pada do tej istej mlaky. Uz aj s jeho kamosom sme mu dohovarali ze nech si hlada babu ktora je menej pekna, prirodzena a nie vyumelkovana kraska a nebude tolko klamany. Lenze on ma frajerske vystupovanie pred ludmi a svojimi kamaratmi a pritom je to zakriknuty chalan so svojim malym sebavedomim len chce navonok vzbudzovat aky je frajer. Potom ho tie jeho vyberave krasky vyuzivaju. Neskor ked zistia ze nie az tak pri peniazoch tak najdu si ineho a podvazdaju ho.
Teraz stale nadava do kuri*v kazdej babe ale co som si vsimla tak prave takej ktora sa mu paci. Uz poznam za tie roky jeho vkus a viem ktore su jeho typ. A ked taku vidi tak len to je ku*va, stetka a nechcite vediet ako este ich castuje slovne. Pritom neviem ako si chce najst normalnu inteligentnu babu ked chodi len po diskach a festivaloch ci koncertoch a baroch. Ak ho chcem zoznamit s nejakou normalnou obycajnou babou co nema v hlave nasrane tak pohdrdavy pohlad nahodi ze s touto? On ked nema pri sebe krasku tak nepojde s inou. Musi splnat jeho parametre stanovene lebo chlapec je tak zakomplexovany ze si to polovickou po svojom boku kompenzuje. Ako ho z toho vyliecit. VIete on je typicky chalan dnesnej doby, stara sa prehnane o seba, dba dost na vzhlad a ked nejaky chalan nieje ako on tak ho zhadzuje a uraza. Uz mi ide na nervy ako sa stale stazuje ale aby zmenil nieco u seba tak to nie.
Moj brat je totalne vymlety asi
tak 22 alebo 27 lebo to je rozdiel...
Škaredky závidia, že mladý chalan si hľadá normálnu babu, a ony ostávajú samé.
Chápem, že sa pre neho trápiš keďže týmto správaním a vyberaním si báb ubližuje aj sám sebe. Ale s tým fakt nič nespravíš, nepomôžeš mu, nedá si povedať. Nechaj ho žiť tak ako žije, aj tak mu nepomôžeš a zbytočne sa aj ty pre neho trápiš. Možno keď bude starší tak sa umúdri a možno nie, niektorí muži zostanú vymletí navždy. Nie je jediný, takýchto povrchných jedincov behá po svete kopa.
No otázkou zostáva, či by ho baba, ktorá spĺňa jeho vysoké vzhľadové štandardy a zároveň nemá nas*raté v hlave, aj chcela.
A kafe má v tomto úplnú pravdu.
kľúčové je toto: "je to zakriknuty chalan so svojim malym sebavedomim len chce navonok vzbudzovat aky je frajer" Keď sa toto zmení, začne si vyberať aj iné frajerky. Lenže to nikto z vás nezmení. A podľa mňa, on ani do smrti nepochopí, čo robí zle. Možno musí takto prežiť celý život a na staré kolená si nájde normálnu babku :)
Nechaj ho tak a prestaň mu dohovárať. Nemôžeš chcieť od povrchnúho človeka, aby hľadal u baby niečo iné ako pekné prsia a zadok. Tak nech to má a nech si užíva aspoň to málo, lebo na viac (dlhodobí perspektívny vzťah) proste nemá.
Ja sa chcem ospravedlniť za včerajšok. Dal som si trochu domácej pálenky. Neviem, buď bola veľmi silná alebo obsahovala v sebe metylalkohol.
Už sem nebudem chodiť a spamovať, resp. písať bludy.
Inak, tie negatívne emócie som mal hlavne z toho, že pomaly každý deň musím v TV počúvať o tom, že kde zase zabíjali teroristi.
Ja nie som normálny, ok, ale toto, čo sa deje vo svete a u nás je viac ako nenormálne.
Majte sa.
:D
tak aj na koncertoch, festivaloch a diskotékach sú iste aj normálne baby, ale tak keď v prvom rade je problém u tvojho brata, tak ich neuvidí...skús mu rezervovať nejaké sedenie so ženou psychologičkou kt vizuálne spĺňa jeho nároky, možno pôjde :D akosi ma nateraz k tomuto nič iné nenapadá, a celé mi to príde dosť smiešne