Mam brata ktory ma nieco medzi 22 a 27 rokov. Jeho problem je ten ze nema frajerku a velmi nejaku chce. Mal nejake v minulosti ale boli to vsetko baby ktore ho skor ci neskor podviedli s inym a jemu ostali oci pre plac. Take defky ktore su sexi ale v hlave maju nasrane.
On teraz taketo baby odsudzuje, vlastne ich stale odsudzoval uz os trednej skoly a pritom si vzdy taku nejaku nasiel. Takze problem je ten ze aj ked nane nadava ake su to kur*y a stetky poj*bane vzdy po takych ide. Vzdy je u neho na prvom mieste krasa a dokonalost tela ako to co ma baba v srdci a v hlave.. Jeho uputa krasa tela ako prsia a zadok ci dlhe nohy a potom sa divy ze mu zahyba s inym. Neda si dohovorit a stale pada do tej istej mlaky. Uz aj s jeho kamosom sme mu dohovarali ze nech si hlada babu ktora je menej pekna, prirodzena a nie vyumelkovana kraska a nebude tolko klamany. Lenze on ma frajerske vystupovanie pred ludmi a svojimi kamaratmi a pritom je to zakriknuty chalan so svojim malym sebavedomim len chce navonok vzbudzovat aky je frajer. Potom ho tie jeho vyberave krasky vyuzivaju. Neskor ked zistia ze nie az tak pri peniazoch tak najdu si ineho a podvazdaju ho.
Teraz stale nadava do kuri*v kazdej babe ale co som si vsimla tak prave takej ktora sa mu paci. Uz poznam za tie roky jeho vkus a viem ktore su jeho typ. A ked taku vidi tak len to je ku*va, stetka a nechcite vediet ako este ich castuje slovne. Pritom neviem ako si chce najst normalnu inteligentnu babu ked chodi len po diskach a festivaloch ci koncertoch a baroch. Ak ho chcem zoznamit s nejakou normalnou obycajnou babou co nema v hlave nasrane tak pohdrdavy pohlad nahodi ze s touto? On ked nema pri sebe krasku tak nepojde s inou. Musi splnat jeho parametre stanovene lebo chlapec je tak zakomplexovany ze si to polovickou po svojom boku kompenzuje. Ako ho z toho vyliecit. VIete on je typicky chalan dnesnej doby, stara sa prehnane o seba, dba dost na vzhlad a ked nejaky chalan nieje ako on tak ho zhadzuje a uraza. Uz mi ide na nervy ako sa stale stazuje ale aby zmenil nieco u seba tak to nie.
Moj brat je totalne vymlety asi
Mňa nezaujíma to, čo riešite vy. Ale už ma fakt prestáva baviť to, že kade tade po Európe si robia teroristi svoje útoky.
Mám z toho úzkostné stavy napriek tomu, že len tak z hocičoho strach nemám. Strach nemám, ale mám úzkosti (bojím sa o vás, nie o seba).
Tell them that they have to solve this problem as soon as possible, becuase I will go completely crazy.
Thank you.
Frau M., bitte losen Sie dieses Problem moglichst schnell. Danke.
Vám niektorým za tie drísty platia?
Tvoj brat je len odkázaný na výber, výber, ktorý sa vzťahuje na bezprostredný kontakt so spoločnosťou v ktorej sa pohybuje.
Je veľmi náročné nájsť niekoho, ako popisuješ ty. Aj on určite netúžil byť podvádzaný a využívaný. Ani on nechcel byť oklamaný, ale stalo sa.
Ak sa nepohybuje v spoločnosti v ktorej sa nachádzajú iní ľudia tak jeho nároky budú vždy takéto a ty to nezmeníš. Musí sa spáliť toľko krát, koľko bude treba a možno neskôr keď už jeho srdiečko nebude vládať niesť toľko bolesti tak dospeje a prehodnotí pre a proti.
V tomto momente s tým nič neurobíš ani ako staršia sestra a ani ako človek, ktorý má brata rád a záleží mu na ňom.
Každý človek je jedinečný a táto doba je natoľko rýchla, že jeden deň môže byť takýto a na druhý si domov privedie už rovno nevestu a takú, že vám všetkým padne sánka. Nikdy nevieš, čo sa môže stať.
Neprezradim
vraví sa, keď fajčia cigarety
že sliepky vypaľujú zobák, nie pysky :D
Ináč, takých vymetencov poznám aj ja. Oni nikdy nezmenia názor na voľbu partnerky. Keď je raz muž na takej úrovni že mu viac pracuje pohlavný orgán pri výbere ženy ako rozum a duša tak vždy budú pre neho prvoradé sliepky typu kozy a ric. A keď je taká ženská ešte aj zlatokopka tak si to chlap úplne pohnojí :-D
Ved to vsetko pises sama. Ma v hlave nasrate tak jak tie sliepky. Patria proste k sebe. Mozno raz dospeje, ale ty mu v tom nemas ako pomoct.
Druha vec je, co vlastne chce. Zjavne este nemysli ma deti a usadenie sa, takze riesis nieco co trapi teba, ale nie jeho.
A este k tym babam. Niektore maju aj vysoke skoly skoncene a titul za menom ale ked ich vidim tak mam pocit ze ten titul dosiahli inym organom nez mozog alebo konexiami kedze su zo zazobanych rodin.
Vek som tu zamerne neuvdiedla aby ho niekto nezpoznal kedze ma dost kamaratov a kamosiek. Ved nieje to jedno kolko ma.Ja ako jeho starsia sestra si robim starosti ale aj nasi rodicia. Tie predchadzajuce ho podvadzali lebo to boli prave take typy dievcat a zien ze nemaju problem roztiahnut nohy barsdakom. To ako ich pomenuvava je aj scasti opravnene pomenovanie lebo su take. Uz len ten ich slovnik a vzhlad a vseobecne aj koketne spravanie je znakom ze to v hlave v poriadku nemaju a su ake su. Je to ich zivot kur*a kur*ou ostane ale tu ide o mojho braska ze si posiera zivot s takymi nanic babami. Co je ich zalubou, chodit na disky,do barov, na zabavy, vypalovat pysky jednou cigaretou za druhou a pit. Boli aj take co uz maju decko a tie decka pojdu v takych istych slapajach ako su ich matky a casto su to slobodne matky lebo ktory muz by ich chcel za matku svojich deti aj manzelku a tak radsej beru nohy na plecia len moj brasko tie kur*y stale vyhladava. A to chcem zmenit aby zmenil poziadavky pri vybere partnerky. Nejde oto ze ho chceme ozenit ale proste aby si konecne nasiel normalne slusne dievca. Lenze to sa asi nikdy nestane lebo aj on ma v hlave nas*ane :-D
Ale vazne, ako zmenit ten jeho vyber nech sa prestane spravat ako nadrzany dospievajuci 17 rocny chlapec? Ved co ja viem a co poznam muzov tak za takymi prsnatymi a ricatymi babami idu najviac muzi ktori niesu inteligentne na urovni a maju casto len uciliste skoncene, pripadne sportovci ako futbalisti a hokejisti este po takych casto idu lebo ti tiez nemaju vela v hlave :-D Sorry ak som teraz niekoho urazila ale je to tak.
Autor tohto clanku je naturalna a neskutocna pitcha. Co znamena moj brat ma nieco medzi 22 a 27??? tento prispevok je jeden velky fejk ako prasa.
no ešte ma dodatočne napadlo, vieš aké dôvody viedli tie jeho bývalé, že sa rozhodli ho podviesť?
sama tam píšeš, že ich aj slovne takto častuje, tak osobne by som sa nedivila, keby mu to takto nakoniec zrátali.. :-) (teda možno niektoré z nich až také nasrané v hlave nama/li/jú..)