Pomoc...

pomoc

ahojte, mam 15 a fakt by som potrebovala radu....chcem len povedat ze mam jeden ten "pysk" ci jak sa to vola na ohanbi o zhruba cm vacsi ako ten druhy....s chalanom som sex este nemala ale take ine uspokojovanie uz ano a on sa ma pytal co to je a je mi to trapne priznat. mam sa priznat mame a ist na gynekologiu? moze to byt nieco vazne?? uz to mam take od nepamatia...pomoc fakt prosim

krasavica

Ale pozor, to nie je anesteza, neuspia ta, ty sa budes hybat aj budes chodit sama po svojich, ked ti to spravia tak ta sestricka odprevadi na postel, aby ti to preslo, len proste nebides vnimat a nebudes si pamatat.

krasavica

Bola som na tom pred mesiacom a kludne by som isla znovu. Predtym sa ma pytali, ci chcem injekciu, taky oblbovak, stalo to 200 SK, tak som si to dala a nic si nepamatam, vobec ma to nebolelo, lebo som nevnimala, takze si daj aj ty injekciu a vravim ti, ze to nic nie je, lebo si to vobec ale vobec ani pamatat nebudes. Ani ta napinat nebude, pretoze ked nebudes vnimat tak oni ta asi nejako naklonia alebo co, neviem, lebo z toho si pamatam len ako mi sestricka povedala, ked mi pixchala do zile injekciu, ze sa mi zacne tocit hlava a ja ze dobre a viac neviem, az ked som sa prebrala na posteli, ale pri tek injekcii tam musis mat aj doprovid u lekara, inak ti ju nepichnu.papa

totka

to majkkaa
GERD- refluxna choroba pazeraka, nedoviera mi kardia, co je chlopna medzi zaludkom a pazerakom a este tam mam nejaky polyp-vyrastok, tak asi tak nejak.. mavala som brutalne zachvaty bolesti brucha, ktore trvali tak 5 dni v kuse, isla som obvodnej(vtedy este detskej lekarke), ktora mi liecila oblicky (ale nevadi aspon mi ich preliecila), no ale ked som tam chodila stale, ze mam bolesti, tak ma poslala ku gastroenterologovi.. a ja som toto vysetrenie absolvovala uz 5 alebo 6 krat, uz si presne nepamatam.. a to mam len 21

natasha

nebooj da sa to rezit troska ta ponatahuje,ale prezijes to . nie je to nic strsne ja som na tom bola uz 5 krat xi xi

mata

Je pravda, ze to nie je nic prijemne, ale su aj omnoho horsie vysetrenia. Ja som toto absolvovala dvakrat a je pravda, ze ked pocuvnes co ti hovoria, da sa to zvladnut. Uvolnit sa, dychat nosom. Najhorsie je prehltnut ten zaciatok, potom to uz ide.