Ahojte,potrebujem moralnu podporu,idem na gastro sondu a som z toho na nervy...Mate niekto nejake skusenosti???
Pomoc...
to dievcatko som bola asi ja :D uz som to absolvovala viackrat a aj musim chodit teraz kazdy rok na kontrolu, ako je to neprijemne vysetrenie, prebieha ako popisala tinuska, dolezite je, aby si sa uvolnil a este by som doplnila - je tam monitor, na kt. mozes sledovat vnutro svojho pazeraka a zaludka :))
Ahojky! ja som na tom bola asi tak pred mesiacom a tiez som sa hrozne bala. nie je to az take strasne, ale uz by som na to nesla:)vies, kazdy to znasa inak. drzim ti palceky, dufam,ze ti to dobre dopadne a ze aj vysledky budu dobre.
ako po pravde, ja by som na to uz v zivote nesla. radsej si zaplatim cca 1500 sk a nemusia mi pchat cez usta nejaku hadicku, ale len do nieco dychnem a hned to vedia.
prebiehalo to asi takto:
lahla som si na stol, lezala som na boku, pod hlavu mi dali nejaku podlozku a utierky pod usta, potom mi len povedali, aby som sa uvolnila. a ukazali mi, do coho mozem zahryznut a do coho nesmiem. ako mi ju tam pchali, napinalo ma ako divu, bolo to aspon pre mna hrozne. ked mi ju uz vytiahli, tak som bola cela spotena, pod hlavou som mala kupalisko zo slin, ale prezila som to. sice mi sestricka tam povedala, ze niektory ludia, ze to velmi dobre znasaju, ze tam bolo nejake dievcatko, kt. sa ani nepohlo a ani ju nenaplo ked jej to robili....
nechcem ta strasit.. len informovat... a hlavne nejedz predtym. mne to robili rano, a jedla som asi poslednykrat den predtym olovrant... radsej hladna, ako by som tam mala nieco vyvracat...
idu ti ju davat cez usta?