Čierna / temná mágia

Príspevok v téme: Čierna / temná mágia
everest21

Ahojte všetci, budem veľmi stručný.
Ovláda tu niekto seriózne čiernu mágiu? Prekliatia, zarieknutia a pod?...
POPROSÍM komentáre typu "nezahrávaj sa s tým" "karma to vráti 3násobne" a podobne... sem nepísať. Zaujíma ma či niekto vie o tejto vede vela, dajme tomu z praktickej časti. Alebo aspoň doporučenie na niekoho.

Lady xxjk

Poviem to takto ak si nikto mysli ze vsemohuci boh dovoli taketo veci svojim vytvorom je naivny verim v existenciu vsemohucej sili ktora nam dala zivot vytvara zakony prirody a vsetkeho vo vesmire totu silu sme nazvali Boh a jedine co vieme je ze on vytvoril vsetko co existuje existovalo a bude existovat inak to ostatne je iba vymyslom cloveka ktory nevie ani ako sa.dostat s jednej planety na druhu vsetky filozofie ci take ci onake vazne verite ze vsemocne bytie by toto presadzovalo na jednej malej planete vsetko zlo vsetko dobro definiciou je clovek taky alebo onaky a mozme si nahovarat co chceme ale naozaj verime ze v tak velkom vesmire na nasich smiesnych filozofiach sporoch pravach zalezi ak si toto vascina mysli my ako ludska rasa otaneme tapat vo svojich vlastnych bludoch a k sile ktore je naozaj vsemohuca sa.ani nepriblizime

Mandarínka111

sayorka, podľa mňa by ti tie knihy neublížili, ale naopak, mohla by si ublížiť ty tým knihám. Všetky písmenká v nich by sa zľakli a utiekli, keby zistili, že sa na ne pozerá niečo tak koncentrovane hlúpe.

sayorka

Ahojte poradte mi niekto. Bola som u kamosa dost viac sme popili a nejak prisla rec na ciernu magiu. Mal dve tajne knihy, ta druha bola vazna vec.A ja som ju citala, bola som z nej v soku. Tak necitala som kazde slovo ani kazdu stranu, a vtedy som este machrovala aby mi ich pozical domov, nechcel ani za svet, vravel ze by mi to ublizilo. Myslite ze to precitanie mi nemoze ublizit? Jemu sa uz aj bojim zavolat

veštenie nie

everest, nazývaš to vedou, ale v skutočnosti to veda nie je. Ak čierna mágia funguje, tak nie na vedeckých princípoch, naopak, všetkým logickým a teda vedeckým zákonom sa vymyká. Hádam vieš, že za čiernou mágiou je diabol. Ak sa chceš vydať touto cestou, otváraš mu dvere do svojho života, hovoríš mu áno. Nemôžeš ho hoci len jednorázovo využiť jeho služby a potom s ním mať pokoj. Nie, on ťa už potom tak ľahko nenechá odísť, bude mať s tebou iné plány. Budeš mu dlžný a on svoj dlh bude od teba vymáhať naspäť.

Neviem, či veríš v Boha. Boh je stvoriteľ všetkého - aj teba a je dobrý. Stvoril anjelov, ale časť z nich pod vedením Lucifera sa proti nemu vzbúrila - to sú zlí duchovia, démoni. Keďže sa sprotivili Bohu a odmietli ho, nemohli viac zostať v jeho blízkosti v nebi. Sú to veľmi inteligentné bytosti, avšak svoju inteligenciu využívajú na boj proti Bohu - cez človeka. Boh miluje človeka a oni na človeka žiarlia, lebo človek sa môže dostať do neba a oni už nie. Preto sa snažia všetkými silami človeka od Boha odlákať. Robia to zjavne, ale aj skryte. Ich preukázateľným a zjavným poľom pôsobnosti je práve oblasť čiernej mágie, okultizmu, ezoteriky, veštenia. Kto sa vyberie na toto územie nepriateľa, nemôže zostať čistým. Dobre si rozmysli, kým pôjdeš za nejakou vešticou. Stratíš veľa a nezískaš nič.

Nezabúdaj, že zlí duchovia sú zákerní, krutí, zlomyseľní, klamú a hlavne nenávidia všetkých - aj teba. Ak teda chceš niekomu ublížiť, pripodobňuješ sa im, aj oni prajú všetkým len zlo a škodoradostne sa tešia z nešťastia druhých. "Pomôžu" ti a potom pred Bohom budú na teba žalovať a ukazovať prstom, čo zlé si urobil. Naozaj si chceš zašpiniť dušu kontaktom s nimi? Nebolo by lepšie zmeniť svoje vnútro, upustiť od pomsty a odpustiť? To je dobro, ktoré ti prinesie ozajstný pokoj.

Svojím rozhodnutím využiť čiernu mágiu sa človek odovzdáva do moci zlých duchov, otvára im cestu do svojho života a oni začnú na neho pôsobiť, či si to uvedomí alebo nie. Možno si myslí, že ich bude mať pod kontrolou, v skutočnosti duchovia začnú ovládať jeho a vedú ho smerom k peklu. Veď svojím rozhodnutím požiadať ich o pomoc ich pozval k sebe (a Bohu tým povedal nie, čo ich nesmierne teší). Od toho momentu, keď ich kontaktoval, človek ťahá za kratší koniec. Vo vzťahu k zlým duchom je ako slabé vtáča, na ktoré padla sieť poľovníka a ktoré sa samo bez vonkajšej pomoci nedokáže z tej siete vyslobodiť, lebo to nie je v jeho moci. Tou vonkajšou pomocou je exorcizmus vykonaný kňazom ako božím služobníkom, modlitba oslobodenia od zlého a prijatie Boha za svojho Pána.

Je preto lepšie vrátiť sa kratšou cestou späť a zamerať svoju pozornosť na Boha, na dobro. On ťa stvoril a k nemu smeruješ, s Ním sa po smrti stretneš. Hľadaj dobro a nie zlo.

uk3

Čierna, tiež biela mágia, sú okultne praktiky, ktoré nespadajú ako veda.
Pozrite si p.elias vella biela a čierna mágia.
Tam sa dozviete toho viac. Pater Elias Vella je svetový Exorcista.
Odpovie na každú otázku, len sa ho treba opýtať. Pochádza z Malty ang. preklad je SK alebo CZ. Mam jeho semináre video nahraté cca 50 -60 hod.mimo iných aj slovenských exorcistov. Tiež z USA...
Prajem všetkým požehnane Veľkonočné sviatky.
Boh Vám zehnaj.!

Dionyzos

Skús križovatkového démona ten ti splní čo chceš aby ho bolo možné privolať križovatkového démona, treba nájsť križovatku a vykopať jamu presne v jej strede, dať do nej krabičku so svojou fotkou, hlinou z cintorína a kosťou z čiernej mačky. Na rozdiel od väčšiny démonov majú červené oči, čo ich zaraďuje na vyšší stupeň v hierarchií démonov.

23 ročný

a načo ti to je?
čo sa chceš niekomu pomstiť a zarieknuť ho či zakliať?
nepraj a nerob zlé lebo sa ti to vráti. Čo do vesmíru vysielaš to sa odrazí a príde k tebe :-)
www.youtube.com

jamaicanvoodooqueen

podla toho co presnejsie poterbujes..na slovensku sice par ludi je /ziadne vestice a pod., nedaj sa oje***** / no k tymto ludom sa velmi tazko dostanes a urcite sa nebudu bavit s tebou tu na fore ...