Ahojte všetci, budem veľmi stručný.
Ovláda tu niekto seriózne čiernu mágiu? Prekliatia, zarieknutia a pod?...
POPROSÍM komentáre typu "nezahrávaj sa s tým" "karma to vráti 3násobne" a podobne... sem nepísať. Zaujíma ma či niekto vie o tejto vede vela, dajme tomu z praktickej časti. Alebo aspoň doporučenie na niekoho.
Čierna / temná mágia
čarodějky se zrodily z popela dračího tak požádej dabla samotného jenž umři!kdo si to přečet tak do 5 dnů umře musela jsem to napsat jinak bych umřela do 5 dnů kdo si to přečet tak to napište do jinýho blogu nebo umřete do 5 dnů a to fakt!!!!!
Tu je kontakt na vešticu, ktorá to vie urobiť: plus.google.com
Osobné skúsenosti s tým ale nemám, lebo ja som tiež taký posero, že verím, že keď prekľajem, tak sa mi to vráti. Tak radšej nepreklínam.
Preklínanie je ťažký hriech. Ak niekoho prekľaješ, tak dobrú karmu mať nikdy z toho nebudeš, len tú zlú.
Už zase tí teroristi útočili??? Toto hádam ani nie je normálne.
To už nie je o tom, že ich do EÚ nechcem pustiť. To má byť o tom, ako ich z EÚ dostaneme tam, odkiaľ prišli.
Toto nie je normálne!!!
Nemožno s niekým bojovať ako s nepriateľom a pritom sa starať o ich rodiny.
To kde videli takú stratégiu vedenia vojny? V science fiction???
Ak to niekto ovladate, mohli by ste prekliat vsetkych politikov, ktori to tu rozkradli? Vasa karma tym padom dostane plusove body, kedze tym zachranite napr. vela ludi, ktori zomreli v dosledku nedostatocnej zdravotnej starostlivosti kvoli rozkradnutiu zdrojov.
Ja som bol dnes u jedného takého liečiteľa a ten mi povedal, že ma uzdraví. Už mám byť vraj ok, úplne psychicky fit.
Problém je v tom, že také niečo sa vraj vracia, tak neviem dokedy budem ok. To mi však nepovedal:-)
ja o tom niečo viem, ale daj mi na sebe nejaký mail kde ti napíšem viac :)