som v prdeli asi

podkovička

Ťahá ťa k nej pravdepodobne len fyzická príťažlivosť je tak? Rastú jej prsia a zadok do okrúhla a teba to rajcuje ako sa vyvíja. Mám pravdu? Netvaruje sa tak do plnoštíhla krv a mlieko? Lebo ako podomnou bolo spomenuté v príspevkoch na 15tke čo iné môžeš ako 21ročný chalan vidieť? Rozumné názory a pohľad na život určite nie. Veď fyzicke je to už skoro žena ale duševne je to stále dieťa aj keď odrastené ale dieťa. Tá je názorovo úplne inde ako ty.

kostra

totalny blazon - Viem pochopiť, že 15 ročné baby sú veľmi sexi, ja mám tiež po 20 a tiež ma napadlo, aké by to bolo, mať vzťah s takou a podobne, ale ako píše kolega podo mnou, nemá to význam, proste potrebuješ pri sebe ženskú v podobnom veku, alebo staršom, čo vie, čo chce, je rozumná a tie mladé sú naozaj také, že skáču s jednej mláky do druhej, fyzicky by sa ti to možno páčilo, ale to je tak všetko, po nejakom čase by to stroskotalo, a celkovo neviem, či je dobrý nápad si začínať s takto výrazne mladou pod 18. Ako zaľúbiť sa môžeš aj do mladšej a tak, očariť ťa môže, ale ako si naplánuješ budúcnosť s takou, čo má 15 a ty máš vyše 20.

23 ročny

ti je*e?
čo vidíš na 15 ročnej? Však to nemá rozum, len sa rehocú, hulákajú, vrešťia pri každej vete, sú zakomplexované lebo im rastú kozy a hanbia sa alebo naopak ich veľmi okato vystavujú na verejnosti vo výstrihoch, je to drbnutý vek ktorým musí prejsť každý človek. S 15 ročnou si nezačínaj len pič*viny im na rozum chodia. Máš 21 len o dva roky menej odomňa ale ja by som takú soplľu nebral čo má ešte prázdno v hlave. A ten štýl obliekania je otrasný častol, nič len mobil v ruke a sluchátka na ušiach majú. Čo by si s takou puckou robil? To si radšej nájdi o šesť rokov staršiu než o šesť rokov mladšiu :-DDDDD