Ahojte mam 21 a paci sa mi 15-rocna ale ta ma frajera.. Som blazon ale co uz, musim.na nu zabudnut ako? Diki
som v prdeli asi
najdi si inu a starsiu trosku
Súhlasím s Tebou, "si v prdeli"! Začínať si "vzťah" s 15- ročným dieťaťom je na uváženie!
0vecka
On ma 18... Ale ja ho poznam on byva vo vedlajsom vchode, chodia spolu uz aj dva roky, ale to dievca sa paci aj mne, ale ja by som sa snim nebil to vobec nie
0vecka
On ma 18... Ale ja ho poznam on byva vo vedlajsom vchode, chodia spolu uz aj dva roky, ale to dievca sa paci aj mne, ale ja by som sa snim nebil to vobec nie
saq mas 21..kolko ma jej frajer?? das mu nakladacku a preberies zensku... kde je problem??? :-P
Laskou by som to nenazval aj tak by bola moja prva len nemozem zabudnut na jej pohlad
Laskou by som to nenazval aj tak by bola moja prva len nemozem zabudnut na jej pohlad
Tu ani nejde o to, ze by si rozbijal vztah, ale ked ty dokazes prebrat inemu, tak aj tebe by dokazal prebrat iny :-) Nikdy som do zadanych dievcat nesiel uz len z tohto dovodu (ine to je, ked je nestastne zadana a zacyklena v nefunkcnom vztahu a pre nerozhodnost nedokaze vycuvat, ale nemam pocit, ze to bude tento pripad)
Ja nie som taky aby som mu ju prebral, ja nie som rozbijac vztahov...ale ona je fakt dobra :-)
Veď ale kým by sa skončila tá jej "láska" s týmto prvým frajerom, tak by teoreticky mohla mať 16-17 a to už nie je tak veľa to by na nich ani nebolo vidno, a keď bude mať ona napr. 23 a on 29 tak to už bude v poho, to len teraz kým sa ona ešte vyvija