Tabletky na nervozitu

Príspevok v téme: Tabletky na nervozitu
miuska14

Ahojte, prosím Vás, vie mi tu niekto poradiť nejaké tabletky na ukludnenie, stále cítim v sebe nepokoj a nervozitu, už odkedy sa zobudím buší mi srdce ako o život a neviem si to v hlave upratať, aby som bola pokojná...momentálne som celé dni doma, takže mi behajú len myšlienky, z ktorých mám stres...viete mi odporučiť niečo na voľný predaj? Nie na predpis. Ďakujem pekne...a také ako persen mi nezaberajú :)

janka8374

Na nervozitu a nervový systém je veľmi dobrá indický bylinka Ašvaganda, ja ju užívam proti nespavosti, už som bola z práce tak vynervovaná, že som ani spávať nemohla, ale zabrala tak som rada - -odkaz odstránený- :-)

syndiluca

Urcite platia vsetky rady, ktore dali predchadzajuci prispievatelia, ale ak by si chcela skusit, tak existuje Stressease od firmy Jamieson alebo Guajacuran. Ten Guajacuran uvolnuje psychicke ale aj svalove napatie.
Este z byliniek by mohla pomoct valeriana, medovka alebo chmel :-)
Dufam, ze pomozu :-)

pytu

miuska14 skoc do lekarne a vypytaj si nieco na stres. Ak to nepomoze skus psychologa. Ked nevies prist sama na pricinu s jeho pomocou to mozno dokazes.

miuska14

no ja sama neviem z čoho to je...možno preto, že som skoro stále doma bez práce, to ma ničí...ale neviem z čoho ten stres a bušenie srdca, keď nemám mať z čoho, utápajú ma vlastné myšlienky...a keď idem medzi ľudí, tak to je už úplná katastrofa, to sa aj trasiem a neviem to ovládať..poviem si, veď o nič nejde, ale telo reaguje za mňa...:( myslíte, že to magnézium pomôže?

pytu

@diagnostik1 vtipek pobavil :), ale mam pocit ze autorka to mysli vazne. Tiez by som skusil magnezium, to nemoze uskodit a urcite to maj aj nejaku psychycku pricinu. Treba sa zamysliet co to je a skusit to odstranit.