Potrebujem radu co urobit. Prvy krát mám normálny vzťah, ktorý dobre drží až na posledné dni. Vzťah síce není dlhý teraz to bude mesiac ale viem, že to je silné a intenzívne (nie ružové okuliare). O čo ide priateľka býva hodinu odomňa na intrakoch takže zas každý deň sa nevidíme ale zas na ďaľšiu stranu nemáme problém prísť vlakom. Študujeme obidvaja VŠ. Zoznámil nás môj veľmi dobrý kamarát. Dohodli sme sa s priateľkou že jej narodky oslavíme u mňa na chate len mi dvaja s čoho bola nadšená. Avšak s tymto veľmi dobrým kamarátom sme chceli spolupracovať v určitej práci. Ja teraz mám už jednu robotu školu priateľku a šport a týmto by prišla druhá robota. A tato robota by obnášala aj určité školenia a jedno take ma byt aj keď bude ta chata. Namiesto toho aby som to zamietol som sa egoisticky pýtal či to s priateľkou nemôžem presunúť. Bol som hlúpy a plakala mi do telefónu. Uvedomil som sa povedal som si nie takto to nechcem a tu druhú robotu som vymazal a chcem sa venovať hpavne vzťahu a doteraz som to hravo stíhal. Ide aj o to že často teraz ona došla za mnou a ju to vyčerpáva. Dokonca čo som nevedeľ tak ten môj veľmi dobrý kamarát jej hovoril aby ma vždy podporila a preto ma nechcel aobmedzovat. Viem že vo vzťahu treba akceptovať druhého ale toto už je moc a myslím že to trochu kamarát prehnal. On práveže vzťah nechce a ma na to opačný názor. Takže sa pýtam čo by pomohlo chcem ísť na tu chatu nezrušil som to a dúfam že bude chcieť ísť stále zajtra idem za ňou a neviem čo mám povedať. Cítim to ale tak že chcem byť s ňou a nie mať druhú robotu .
Poradiť, pomocť? Prosím!
Vsak uvidis co ti aj ona povie, povedz jej co mas na srdci normalne sa porozpravate a uvidis
Iba som vysvretli tym dvom ako to vidím. Je to tsk že chcem ale neviem či mi nepovie na to že som sa zrazu rozhodol znova inak že chcem ísť. Ďalej poviem že si myslí že vlastne ju neľúbim pričom by som tu nerobil take fiasko ako teraz a nevolal. Chcem len vedieť či ste nali niečo podobné či bude chcieť ísť a podobne.
Tak potom nerozumiem co chces riesit...
Si rozhodnuty ist na chatu.Aku radu teda ocakavas ked uz vies co chces?
Ako som už hovoril äno vo vzťahu sa musia navzájom akceptovať ale chata bola poprvé dohodnutá už dlhšie a ku tejto spolupráci sme sa dostali až teraz ale ja si uvedomujem že toto teraz nechcem a necítim to tak. Sme vzialený hodinu a dakedy aj ďalej kedže tam iba študuje ale domov ma ďalej. A ku tomu sú to jej narodky. Možno moc rozmýšlam kedže teraz dostala svoje dni ale ajtak dohodol som sa na niečom a na základe toho že niečo prišlo (táto práca môže byť aj neskôr a zarábam teraz slušne) ja nebudem obmedzovať kvôli tomu iné veci. Možno nerozmýšlam dobre ale takto to cítim a chcem.
Suhlasim s princom.Nie je fer,ze ta vydiera placom.Ked uz ide o kompromis,preco by si mal ty ustupit,ked mozte ist na chatu trosku neskor.Ta vam neutecie,ale praca ano.Daj pozor,aby ked ustupis zene len preto,ze sa rozplace,neriesila vsetko placom vzdy.Mne to pride detske rozplakat sa len kvoli tomuto.
Ked odides,daj jej poslat na den narodenin kvietok a napis jej ako ju lubis.Mohla by to pochopit.
A ja si zase myslím, že ten plač je len dobre zahraná rola :D
Podľa mňa nemáš 2,3,5 vzťah a dievča by ťa nemalo takto vydierať. Ak by ťa mala naozaj rada, tak by pochopila to, že môžeš mať super prácu. Veď koľko takých možností sa ti za život ponúkne.
Píšem z vlastnej skúsenosti, Aj ja som totiž obetoval kariéru kvôli žene.
Chata sa dá preložiť aj deň po školení, keď sme už pritom.
povedz to, co si povedal nam. ze ta to mrzi, ze na tu chatu ist chces a dolezitejsia je pre teba ona, nie ta druha praca.