Zdravim vsetkych.. Chcela by som vediet vase nazory :)
S priatelom sme spolu 6 rokov.. mna sice este cakaju 2 roky a to uz budeme 8 rokov spolu ked ju skoncim.. preto som minule rozmyslala ze by bolo dobre poriesit potom ked skoncim skolu nejake byvanie. Ale odradza ma brat nejake hypoteky na byt ci dom. Ja som sama s rodicmi v rodinnom dvojposchodovom dome a aby sme si to s priatelom ohladom byvania ulahcili tak ma napadlo ze by mozno nebolo zle si ten dom predelit. Rodicia by mohli byvat na dolnom poschodi a ja s priatelom by sme mali horne + mohli by sme postavit este jedno navyse aby sme akoze mali 2 poschodia.. ja si myslim ze pokial budeme oddeleny od rodicov tak by to nebolo zle. Byvali by sice v jednom dome s nami ale oni by mali svoje dole a my svoje hore a jednak by sa usetrilo aj dost peniazkov kedze by sme sa skladali na platenie uctov s mojimi rodicmi. Moji rodicia mi to uz davnejsie navrhli len tak medzi recou ze by to nebolo az take zle riesenie keby sme to takto spravili.. Nejak som sa nad tym nikdy nepozastavovala ale momentalne uz ano :) rozmyslam nad tym. Lebo kym ja skoncim skolu, kym si najdem v pohode robotku nejaku a kym by sme si vzali hypoteku a kupili byt alebo zacali stavat dom tak by to trvalo este dost dlho... a tak by sme mohli po skole skor zrealizovat to co vam tu pisem nez aby sme si kupovali nieco nove... Nehovorim ze by som mozno nechcela mat svoj vlastny dom ale je doba aka je a mali by sme to jednoduchsie podla mna keby sme ro spravili tak ako pisem.. A na zaklade tohto prispevku by som teda chcela vediet vas nazor na to ci by ste to aj vy takto spravili ak by bola taka moznost.. aky mate nato nazor? Moj priatel nevyzeral velmi nadsene ked som mu to navrhla a tusim ani nesuhlasil :-O... ale ja osobne to fakt nevidim ako zlu vec. Kolko ludi je takych ktory nemaju nieco take k dispozicii a su nuteny si kupit byt alebo postavit dom a nemaju taku moznost ako ja. A dom v ktorom byvame je novy... Vdaka vopred sa vase odpovede :)