Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo si mám myslieť?

Príspevok v téme: Čo si mám myslieť?
Maxim1

Ahojte,
mám zriedkavý problém, s ktorým si neviem sám dať rady.
S priateľkou som viac než 3 roky, pred rokom sme sa zasnúbili. Všetko medzi nami klapalo, kým neodišla pracovať do zahraničia. Bývame na severnom SK, pracuje v Poľsku kam každý deň dochádza, takže to nie je na druhom konci sveta. Ja pracujem na SK.
Obaja máme dobre platenú prácu, máme VŠ, svoj vek (vyše 30), kúpili sme byt, auto, proste nemáme žiadne problémy, len posledný mesiac akoby sa ma stránila moja snúbenica. Už 3 týždeň býva doma, čo som aj chápal, nakoľko jej mamka je po operácii a musí jej pomôcť. Keď jej volám, tak je doslova neslaná - nemastná. Keď prídem za ňou, tak je unavená,... . Keď sa pýtam na svadbu, čo plánujeme už 5 mesiacov, tak má neurčité odpovede. Termín sme mali pôvodne na február, ale sme ho zrušili, kvôli zdravotným problémom jej matky. Teraz mi povedala, že až v lete, lebo nie je vo svojej koži. Tvrdí mi, že nemá problém ani so mnou a ani žiadny iný, len je jednoducho unavená a vyťažená. Doteraz mala niekedy trikrát viac problémov, naraz končila 2 VŠ, okrem toho mala kopec aktivít a vždy bola veselá, proste baba do voza aj koča. Teraz je uzavretá a s nikým o tom nehovorí. Dnes som sa rozprával s jej najlepšou kamoškou a ona mi povedala, že ona cíti to isté,akurát si myslela, že sa zmenila kvôli vzťahu.
Čo by ste robili na mojom mieste?

Mesačný princ

ľudia sa nemenia vo svojej podstate ale dokáže ich veľmi zmeniť okolitý svet, problémy, stres...

Možno bola takáto vždy, len to nedávala najavo a nosila masku. Nikdy nedokážeš spoznať človeka, ani keby si s ním prežil celý život.
Kto vie, zbalil si inú a oženiť sa máš s inou? Je to dilema ale ty vieš sám čo si na nej miloval predtým a čo všetko z toho ešte má. Ak vlastnosti, ktoré mala predtým a ktoré si miloval má aj teraz, tak nemáš čo riešiť a je to tak, ako hovorí. Ale ak je to úplne ,,iný,, človek tak sa nežeň a otvorene sa najskôr porozprávajte, že ti chýba to aká ,,bola,, a uvidíš ako zareaguje.