ahojte,mam strasnu alergiu na pel,teraz v tomto obdobi nemozem ani na vzduch,hned kycham,nos ma svrbi a oci mi puchnu.neviete mi nieco poradit?
pelova alergia
Tak ja som skusila ten stopalerg, mam ho cca tyzden, no mozem povedat, ze zatial velmi pozitivne som prekvapena. Mne sa stava, ze niektore ine ked som uzivala dlhodobo prestali zaberat, no dufam, ze tu sa to nestane, dam vediet vysledok.
Vyskusaj pozriet www.stopalerg.sk, mne pomohlo to
Ísť k lekárovi-alergológovi.
ja mám dobrú skúsenosť s homeopatikom Luffa compositum tabletky+spray do nosa.
ahojte vie mi niekto poradit čo s touto alergiou u deti.Synček 2 a pol ročny ma vonku červene očka a vodnaty soplik. Da sa niečo kvapkat do oči? Alergolog nam predpisal Zodac ale zatial ho nemam.Dik
Andrea, vsetky chemicke lieky maju postranne ucinky.
.....
Ziadne potravinove doplnky, ked brane v odporucenych davkach nesmu mat skodlive ucinky.
.....
Vybrat si je na tebe...
andrea.je to prilis vela liekov a tazkych.utlmujucich mozog.ja som bola ako dieta strasne alergicka na pupavy.a na kopu ostatnych veci.pomaha caste sprchovanie,aby si z dcerky zmyla pele.moja strava bola upravena tak,ze mi mama snazila sa nedavat ziadne potraviny,ktore boli konzervovane.tj:salamy,sunky,kupovane dzemy,sladkosti....atd.to mi pomahalo,to si pamatam.a este mi pomahalo,ked som sa dusila pit studene mlieko.ale pred 30-imi rokmi bolo mlieko ine,ako je teraz.po prvom porode som sa zo vsetkeho dostala.cize,cim menej antihistaminik,tym lepsie pre dceru.:-))
ano nasla som tie vitaminy a tie cajove sacky pojdem hned vyskusat,dakujem velmi pekne sa rady a som naozaj vemi prijemne prekvapena,ze som nahodne nasla stranku napisala dostala som odpovede,co som vobec necakala