ahojte,mam strasnu alergiu na pel,teraz v tomto obdobi nemozem ani na vzduch,hned kycham,nos ma svrbi a oci mi puchnu.neviete mi nieco poradit?
pelova alergia
Opuch je vysledok histaminovej reakcie. Spomenuty quercitin a hlavne bromelain su silne antihistaminika.
V prvy den mozes uvedenu davku aj zdvojnasobnit.
Obkladami sa vyroba histaminov neovplyvni. Studene obklady naviac znizuju cirkulaciu, sice zmniernia bolest ale predlzuju hojenie(spomalena cirkulacia=spomalene hojenie)
Skus si dat na oci vrecuska z kamilkoveho caju(tea bags)(harmancek, camomile), podla moznosti teple.
aha,vitaminove doplnky,rozumiem. a este by som ta poprosila o radu ako sa rychlejsie zbavit opuchu,...fakt neviem,nechavam to z tak samo od seba,lebo som skusala aj kamilkove obklasy a studene a este viac opuchnem
Nepoznam ziadny vyrobok, ktory by mal uvedene davky dokopy. Mnozstva, ktore som odporucal su klinicky ucinne. Mensie davky z kazdeho spomenuteho nie su dost ucinne.
super nasla som to na nete ako to vizera,ale i uazalo,ze je to vsetko v jednom,myslela som si ze su to 3 rozne vyrobky,tu mi to ukazujeako jedny tablety a ako to mam potom uzivat?
Marta, ten spomenuty zdroj je v Anglicku.
Klikni si na neho a objednaj od nich. Inac Holland and Barrett ma vyse 500 obchodov v Anglicku.
To nie su lieky, ale potravinove doplnky(food supplements) tak ich nehladaj v lekarnach zbytocne.
To len na Slovensku drzia potravinove doplnky v lekarnach, lebo vyzeraju ako lieky=pilulky, kapsule, tobolky.
To je len forma ako lieky, inac su to nie lieky, ale len specialne doplnky vyzivy.
rng velmi pekne dakujem za rady a to su vsetko lieky?v sobotu sa pojdem na to pozriet do lekarni,snad budem mat ststie a budem schopna ist zajtra do prace,lebo mi nejak opuch velmi nemizne,ale je to lepsieako rano
ale ja to potrebujem zohnat tu v anglicku,myslite ze to tu najdem?
Marta, zozen si Quercitin(3x500 mg), vitamin C(3 gramy ester C alebo buffered C) a bromelain(2x600 GDU)
Mozem ti odporucit spolocnost, co predava tie iste vyrobky ako ja drzim v obchodoch na Slovensku:
www.hollandandbarrett.com
Je to kvalitny dovoz z USA vyrobene materskou firmou NBTY
prosim pomozte mi som uplne nestastna azufala,kazde 2 tyzdne mi neskutocne puchnu oci bolia ma na dotyk a rezu a stipu.somsice alergik,ale na testoch sa mi ukaze len minimalne,ziadne extremy na trvy ci ovocie ,pele alebo prach,vsetko je normalne,pracujem v anglicku a neiem si poradit,mam aj tabletky do lekarov kvapky a maste,ale nic mi nezabera ,problem sa stale opakuje,naozaj som zufala,minuly rok sa mi to objavilo veru skoro,ale tento rok presne 21 aprila,katasrofa.zmenila som aj pracu,lebo som dychala stale nejake chemicke vypary,teraz mam vybornu pracu,pri bankomatovych kartickach,neviem v com je problem,viac ako roksom bola v poriadku,prosmporate mi aspon ako sa mam zbavit rychlo opuchu a ist zase do prace,kludne mi odpiste aj na moj mail,dakujem
Quercitin(2x400 mg) alebo celu cibulu denne. Varenim sa neznici
Tiez enzymy:bromelain, papain,serropeptaza...