Štítna žlaza

Príspevok v téme: Štítna žlaza
Kubko123

Čawte má tu niekto skúsenosti ohladom lieku Synthroid? Viete vôbec čo je za liek? Beriem euthyrox už dlhé roky, keĎ som bol mladý som to neriešil, ale teraz čím som starší by som sa chcel posunúť o level viacej, pretože euthyrox, l-thyroxin, tirosint sú všetky strašne závisilné, že to musí byť nalačno najlepšie ráno 30 minut až 1 hodinu pred jedlom, a preto som hladal nejakú alternátivu ktorá by nebola až tak závislá a našiel som ten Synthroid,len osobne neviem čo si mam o tom myslieť, tak či niekto nemáte stým skusenosti. A aký je váš názor keď euthyrox počas dňa dajme tomu 4 hodiny po obede na prazny žalúdok...popravde moc nedúfam že mi tu niekto poradí ale neviem kde mam čerpať rady, u lekára? u jednej starej som to skúšal a vyhodila ma, teraz mám novú a nechcem si ju poštvať, aj keĎ by som nato mohol isť milo a opatrne...

liek

Obmedzovať ma neobmedzuje, ale ti negatívne účinky Euthyroxu....vlasy mi preriedli, váha išla o 15 kg hore,bolesti prsníkov, blbí spánok, črevne potiaže, bolesti svalov, očí a dalo by sa pokračovať.

Simi30

Po pravde, mna liek rano nalacno vobec neobmedzuje. Mam ho pri posteli a prve, co po zobudeni spravim, si dam tabletku. Nez sa umyjem a dam dokopy prejde pol hodka a mozem v klude ranajkovat. Co ta na tom tak obmedzuje ?
Mna skor stve, ze lekari neriesia pricinu a riesia len dosledky, tzn do konca zivota brat pirule. Nic alternativne (prirodne) som zatial neobjavila, ale rada by som.

liek

Kubko, tak ako posunul si sa o iný level? Tiež potrebujem podobne ako ty sa posunúť s euthyroxa k niečomu prírodnejšiemu.