Zivot bez priatelov a vztahu

Príspevok v téme: Zivot bez priatelov a vztahu
Sadness123

Dobty den, je mi 17 rokov a nikdy som nemala prave kamaratky ani nikoho, kto by sa o mna zaujimal. A uz vobec nie chalana, pretoze kazdy chalan, ktory ma uvidi bud uhne rychlo pohladom alebo sa mi zacne smiat. Som velmi skareda, to je ten dovod. Na zakladnej ma sikanovali vsetkymi moznymi nadavkami. Na strednej sa to zmenilo, neurazaju ma predomnou ale nikdy ma ziaden chalan nepozdravi. Stala som sa otvorenejsiou a komunikujem so spoluziackami, ale viem ze ony neradi so mnou. Uvazujem, aky vlastne bude v dospelosti moj zivit bez priatelov a niekoho kto by ma miloval. Samota velmi boli a ked som s ludmi, citim sa este viacej sama. Viem ze priatela si nikdy nenajdem, lebo naozaj moj vyzor je na tom velmi zle, navyse som az prilis chuda, no pribrat sa mi neda. Poradte mi prosim, ako zit, co mam robit ked raz bydem zit sama a nie s mojou rodinou. :(

Mesačný princ

ťažko ti poradiť, každého učia odmalička čo je pekné a čo nie. Je to zložité ale ak nezapadáš do noriem, tak to jednoducho budeš mať ťažké stále. Očný kontakt je prvý vnem, od ktorého sa odvíja náš fixný návod, či je to čo sa nám páči, alebo nie.

Budeš to mať ťažké...viem o tom svoje