Dobty den, je mi 17 rokov a nikdy som nemala prave kamaratky ani nikoho, kto by sa o mna zaujimal. A uz vobec nie chalana, pretoze kazdy chalan, ktory ma uvidi bud uhne rychlo pohladom alebo sa mi zacne smiat. Som velmi skareda, to je ten dovod. Na zakladnej ma sikanovali vsetkymi moznymi nadavkami. Na strednej sa to zmenilo, neurazaju ma predomnou ale nikdy ma ziaden chalan nepozdravi. Stala som sa otvorenejsiou a komunikujem so spoluziackami, ale viem ze ony neradi so mnou. Uvazujem, aky vlastne bude v dospelosti moj zivit bez priatelov a niekoho kto by ma miloval. Samota velmi boli a ked som s ludmi, citim sa este viacej sama. Viem ze priatela si nikdy nenajdem, lebo naozaj moj vyzor je na tom velmi zle, navyse som az prilis chuda, no pribrat sa mi neda. Poradte mi prosim, ako zit, co mam robit ked raz bydem zit sama a nie s mojou rodinou. :(
Zivot bez priatelov a vztahu
Inak napadlo mna... urcite to nie je az take zle ako si myslis. Neviem ako si na tom financne ale mozes skusit trenera alebo dietologa. Myslim ze v dnesnej dobe nie je az taky problem pribrat. Idealne nasadit take stravovanie a pripravky ktore ti pomozu pribrat, ale zaroven cvicit a spevnit telo aby si nepribrala len tuk. Podla mna do roka je z teba kocka :). Ak si z BA poznam jedneho trenera, nie je nejak extra drahy a ma super skusenosti, vela ludom pomohol schudnut, podla mna by vedel aj s tebou nieco spravit. Ked tak mi napis.
Dakujem vam za komentare.
Ahojjj- som rada, ze to nakoniec vsetko dobre dopadlo. Ja sa malujem ale nic z toho. Len mi je luto ze niekto je pekny a zdravy a ma teda skoro vsetko. Aj praca sa mu lahsie hlada. Ja som vzdy chcela byt letuskou, ale koho pravdepodobnejsie zamestnaju? Jednoznacne niekoho pekneho.
Ahoj,
Príliš skoro robis taketo unahlene zavery typu "nikdy nebudem mať..." Z vlastnej skúsenosti viem,ze na strednej škole je to ešte o skupinkách a vyzore. Pracuj na sebe a dostaň sa na dobrú VŠ. Tam sa ludia hodne vyselektuju a bude tam dostatok tych, ktorí sa nebudú pozerať len na vonkajsi obal,ale aj na to, co mas v hlave a v srdci.
Poznam jednu ženu,no naozaj vyzerala jednym slovom zle....male oči,okuliare,riedke vlasy, zuby riedke... skareda plet... nebolo to dobre. Ale pracovala na sebe, vymakala si skvelu postavu, vystudovala,teraz pracuje ako vysoka manažérka. Zaraba neskutocne prachy. Minule som ju stretla...stale skvela figura, moderne okuliare, narovnane zuby, plet vycistena. Po boku sympatickeho muža. Aj sme sa porozpravali... chceli by dieťa... šťastná zena je z nej...
Tak len bud usilovna a hlavne trpezliva. Vsetko sa na dobre obráti.
Je vela skaredych zien a aj skaredych muzov a su zadani, najdu si aj priatelov a normalne ziju...problem bude v tom ze ty davas najavo svoje komplexy a neistotu a ludia to vidia,ze nie si v pohode...na strednej skole som mala casto dni kedy som rano plakala ze musim vyjst z domu...isla som po skole a chalani sa mi smiali ze fuuuj,aka skrata a pod... nemala som ziadneho frajera a nedostala som ani prvu pusu az do 17...mala som poruchu potenia,co ma asi 1 zo 100 ludi a aj z toho som mala velke komplexy...nosila som len cierne muzske tricka aby nebolo vidno prepotene flaky ktore som casto mala na tricku az po pas...dokonca aj cez zimnu bundu mi presiakol pot z podpazusia....a zila som s tym...musela som...v 17 som objavila v lekarni Driclor a problem s potenim sa vyriesil...5 rokov som takto trpela dovtedy...potom som hned aj zmenila uces,zacala sa malovat a obliekat a zrazu som mala napadnikov na kazdy prst...ale stale si myslim ze som skrata a ze bez make upu by nikto o mna nikdy nestal a doteraz, co mam uz 24, by som bola sama...uz mam priatela 6 rokov...nezufaj a snaz sa byt pozitivna a neboj, este mozes opekniet:) a bud rada ze nie si tucna,vzdy lepsie byt chuda nez tucna:) maj sa pekne
pre začiatok by stačilo, keby si sa naučila okrem druhých ľudí, mať rada aj SEBA. Chovať sa k sebe tak, akoby to bol niekto druhý, s úctou, ceniť si na sebe dve zdravé ruky a nohy, vlastnosti, schopnosti, pochváliť a odmeniť sa, ak sa ti niečo podarilo... Nenadávať si do sprostých, škaredých, presne tak, ako nenadávaš ani druhým. Si aká si, máš priestor na zlepšovanie a nájdenie "svojej kože" rovnako ako všetci ostatní. Využi to. Niekomu sa to podarí v mladosti, niekomu po 40tke a niekomu na staré kolená. Takže máš pred sebou KOPU času :) Inšpiruj sa ľuďmi okolo seba. Ja som to robila tak, že ak so videla nejaké správanie, vlastnosť u druhých ľudí, ktorá sa mi páčila, osvojila som si to. Tak ako sa ty cítiš, tak ťa vidia i druhí. A nikto sa nezdržiava rád pri kope hnoja, zato pri rozkvitnutej lúke bude veľa ľudí rado tráviť svoj voľný čas.
Deti vedia dost ublizit. Myslim ze to skoro kazdy zazil nejake sikanovanie, posmievanie a take veci. Dospelost bude urcite lepsia. Ziskas postupne sebavedomie, priatelov ktori ta nebudu sudit podla vzhladu ale podla toho aka si. Ta stredna skola moze byt este taka neprijemna. Ked pises ze sa ti dari byt otvorenejsia tak si na spravnej ceste. Vydrz este par rokov a uvidis ze vsetko sa zmeni.
A to ze si skareda podla mna nie je pravda. Ako verim ti ze mozno nesplnas vizualny europsky standard ale kto ano, mozno tak 1 zo 100. Kazdemu chalanovi sa pacia ine dievcata. Mozes skusit sa pekne obliect a upravit a verim ze reakcie budu ovela lepsie. Myslim ze sa bez problemov zaradis do profesionalneho aj spolocenskeho zivota :).
Ahoj, viem ako sa cítiš... Mám 19 rokov a tiež nemám dobré spomienky na školu. musíš spoznať nových ľudí, viem nieje to ľahké keď takmer každý má povrchné záujmy (sex,alkohol...) ale ešte stále existujú aj normálny ľudia ktorým nejde len o vzhľad. Skús si nájsť nejakú záľubu,koníček. Mne trochu pomohlo keď som šiel do práce, spoznal som nových síce starších ľudí ale nemusím sa rozprávať o tom ako sa pogrcali na chate a s koľkými sa vyspali. Ak by si si chcela písať tak sa ozvi mumacik96@gmail.com :)
je tazke byt normalny v dobe kde su vsetci tupy a vymlety a uznavaju divne hodnoty a nazory......a nehovoriac o tych pohladoch ludi ktory ta poznaju...
rozumiem ti.....nech sa ti dari