Zivot bez priatelov a vztahu

Príspevok v téme: Zivot bez priatelov a vztahu
Sadness123

Dobty den, je mi 17 rokov a nikdy som nemala prave kamaratky ani nikoho, kto by sa o mna zaujimal. A uz vobec nie chalana, pretoze kazdy chalan, ktory ma uvidi bud uhne rychlo pohladom alebo sa mi zacne smiat. Som velmi skareda, to je ten dovod. Na zakladnej ma sikanovali vsetkymi moznymi nadavkami. Na strednej sa to zmenilo, neurazaju ma predomnou ale nikdy ma ziaden chalan nepozdravi. Stala som sa otvorenejsiou a komunikujem so spoluziackami, ale viem ze ony neradi so mnou. Uvazujem, aky vlastne bude v dospelosti moj zivit bez priatelov a niekoho kto by ma miloval. Samota velmi boli a ked som s ludmi, citim sa este viacej sama. Viem ze priatela si nikdy nenajdem, lebo naozaj moj vyzor je na tom velmi zle, navyse som az prilis chuda, no pribrat sa mi neda. Poradte mi prosim, ako zit, co mam robit ked raz bydem zit sama a nie s mojou rodinou. :(

pytu

Zaujimalo by ma kto a akym sposobom ti to povedal. A podla mna ludia uhybaju pohladom preto ze vidia aka si znicena zivotom, a nie preto aka si skareda. Je tolko "skaderych" ludi ktori maju peknych partnerov a to prave preto ze z nich ide pozivivna energia. Zameraj sa hlavne na tento problem. Zacni tym ze prijmi samu seba, kto si a aka si. Urcite mas vela dobrych vlastnosti ma ktorych si mozes postavit svoje sebavedomie. Neboj sa ich ukazat a uvidis ze sa niekto najde kto ta bude obdivovat. Kludne zober papier a napis si moje dobre a zle stranky. Tie dobre rozvijaj a prezentuj, tie zle ries. Ak si myslis ze vhlad je tvoje negativum, okej, zacni cvicit, naber svalovu hmotu, vyrisuj telo a budes vizerat sexi. Skareda v tvari? Zacni sa malovat a viac sa usmievaj. Hlavne konaj, to ze sem nieco napises a cakas ti nepomoze. Urcite tu nikto nemavne carovnou palickou a nezmeni ta na krasnu charismaticku princeznu.

ivobrick

Tak uz je to mesiac aj nieco a zmena ziadna? Ziadna.
Teraz uz viem kde je chyba. Vies to aj ty nie? Nevies?
Nic si za ten cas so sebou nespravila.. To je chyba.

Skus blizsie specifikovat "skareda v tvari". Co presne kde ako..

Ako ti uz bolo povedane, ze si chuda, neni problem. Priberies, ved mas malo rokov.. a ak aj nie. Lepsie akoby si sa musela tyrat nejakymi dietami, cvicenim. Nejaky lahky sport by ti aj tak neuskodil podla mna.

Sadness123

Vela ludi mi povedalo ze som skareda. Nevladzem s tym zit :/ pekni ludia ma nepochopia lebo nevedia aky je to pocit nemat kamaratov :/ nikdy nezazijem ake to je ked ta chalan objime alebo pobozka. Mjsi to byt super.

Gima

Ked sa porovnávas s ostatnými a cítiš sa mimo normál, tak hladaj aj protiklady mimo triedy a školy. Myslím, že je ich dosť na svete. Aj nedokonalý život je život. Niekoto k šťastiu potrebuje mať xy vecí, vzťahov a rodinu, inému k štastiu stačí veľmi málo. Nemusí každý dosahovať tie najvyššie méty. Porovnávanie sa s ostatnými nie je šťastná voľba.
Každý sme originál. Aj ten bezvýznamný človek môže raz dokázať veľké veci. Máš pocit, že si škaredá? Zájdi do nemocnice na oddelenie popálenín a po prezretí pacientov ti bude lepšie. Uvidíš, že sa trápiš zbytočne. No ked chceš pomocť svojej pleti, porad sa s kozmetičkou.
Vieš kolko ludí na svete sa trápi s obezitou, nadváhou a ty si nešťastná z chudosti? Pripada mi to ako nonsens.
Priatelia sa hladaju na spoločných akciách, večierkoch atd.
A hlavne ber všetko s humorom.

zuzezuzee

Ahoj:) vzhlad sa dá vzdy napravit, hlavne si skus viac verit sice to sa lahko hovorí :) mozes mi aj napisat:)

pytu

@Sadness123 a tebe to niekto povedal ze si skareda v tvari? Alebo len dedukujes lebo sa z tebou chalani nebavia? A nemyslim tym take detske narazky. Lebo z toho co pises si ta predstavujem ze ti chyba jedno oko a z cela ti trci roh, co si myslim ze nie je pravda :D. Lebo ak si to len myslis tak problem je v sebavedomi. Skus mozno na tom popracovat a urcite sa budes citit krajsia. Kazdopadne drzim ti palce.... Btw poznam jedno dievca, tiez nie moc pekna v tvari (aspon pre mna, je to velmi individualne) ale je velmi prijemka. Kebyze nemam priatelku aj by som ju niekam pozval von, takze asi tak :).

Filip TT

Pre každú tvár platí, že najlepší make-up je úsmev. To nie je fráza...
tvár, v ktorej je vidno radosť je jednoducho pekná.

Sadness123

Ahoj, dakujem, ale som z Puchova. Skusim zacat pit nutridrinky, postava sa da zmenit ale opekniet v tvari sa v mojom pripade vobec neda.