Prosim Vas, poradte mi niekto co mam s tymto robit. Zblaznim sa s toho
Priatel ma psych.problemy, uz viac mesiacov berie lieky, ok je raz hore raz dole - uzkosti nema, len depky a zmeny nalad. Je neustale unaveny, ale spat nevie. Ci uz v noci abo cez den. Nie je nicoho schopny, len sa poflakuje po byte a do roboty netusim ako chce nastupit ked si najde nejaku. Lutuje sa, nic zosebou netobi, absolutne! Ja som neustale oporou, butlavou vrbou kt vsetko moze povedat- pocity,emocie,myslienky no komplet vsetko. Dotetaz som to zvladala, ale uz nastava u mna stagnacia. Nevladzem !!! Podotykam ze sama som mala vazne psych problemy zapricinene traumou a dotetaz beriem lieky-ale plnohodnotne fungujem v zivote.
On sa nikam neposuva, ako som pisala - len sa utapa vo svojch myslienkach atd. Niekedy mu je dobre ale tak to neni vyhra lebo tak ci tak je unaveny.
Lekari mu nedokazu pomoct, terapie bez uspechov...a ja som v koncoch zo silami......
Ludia, co mam robit aby som sa nezblaznila?????? Ja potrebujem tiez od neho ked mam stres alebo ma nieco trapy aby bol tu pre mna. Lubim ho, niesom hovedo aby som ho nechala kvoli tomuto......Ale ja chcem zit plnohodnotny partnersky zivot.... Nie toto :-((((