Zaujímalo by ma aké používate pleťové masky? Uprednostňujete domáce robené, alebo kupované? Máte obľúbenú značku, alebo obchod? Rozlišujete či sú buničité alebo krémové ? Vidíte v tom nejaký rozdiel?
Pleťové masky
Jednoducha a casovo nenarocna maska z kyslej smotany a kvalitneho domaceho medu. Obcas primiesam zltko.
Mojím favoritom sú masky buničinové. Mám pocit, že látky sú koncentrovanejšie a nemajú taký účinok ako krémové. Uprednostňujem firmy z Asie, pretože sú v tom jednotka a väčšinou iné firmy si nechávajú tieto masky robiť práve u nich. Veľmi obľubujem Buničinová maska s Aloe vera.
ja by som s radostou robila masky tak ako si ich robievala moja mamina (pamatam si na taku vajickovu) ale som rada ze si stihnem dat tu kupovanu :-) najnovsie som mala moznost vyskusat masku s agranovym olejom z nemeckej prirodnej kozmetiky a bola naozaj super. mam stastie, ze kamoska je blogerka a dostane sa k super produktikom!
ja si radsej doma urobim, aspon viem co obsahuje
Kupované, mám pocit, že robené doma nemajú taký účinok. Uprednostňujem 3D masky a potom, ešte čo zostane vo vrecúšku si dávam pod krém. Má to silné účinky. Pleť je odrazu krajšia a ako by po liftingu. Obľubujem a to je veľmi zaujímavý výrobok dvojfazovú liftingovú masku na krk. Myslím si že to je nenormálna vychytávka. Pokožku na krku vyživí a vyhladí.
jednoznačne kupované, keďže nemám čas na zvyš tak nemám čas ani nejaké si zarábať doma
Pleťové masky používam pravidelne a myslím si , že v starostlivosti o pleť sú nenahraditeľné . U mňa v salóne nemám jedine ošetrenie bez použitia pleťovej masky. Každá maska má vysoko koncentrovane zloženie , ktoré okamžite pleť rozjasní a vyživí. Okrem klasických masiek sú teraz na trhu špeciálne jednorázove 3D masky.Z môjho hľadiska oblubujem hydrogelové 3D masky. Sú vyrobené z gélu a napustené špeciálnými zložkami.Pre domáce použitie odporúčam najkôr pred aplikáciou pleťovej masky urobiť peeling .