Zaujímalo by ma aké používate pleťové masky? Uprednostňujete domáce robené, alebo kupované? Máte obľúbenú značku, alebo obchod? Rozlišujete či sú buničité alebo krémové ? Vidíte v tom nejaký rozdiel?
Pleťové masky
Používam 2 x do týždňa pleťové masky a moja pleť mi je za to vďačná. Aj keď mám pred 50 nemám skoro žiadne vrásky. A určite to nie je genetikou, ale hrdo poviem mojou starostlivosťou. Veľmi obľubujem masky so zlatom alebo s kolagenom. Majú okamžitý efekt!! Pár tipov:
VB zlatá maska pod oči, Skinlite prostivráskové náplasti pod oči ,alebo perfektná je Kolagénová pleťová maska s časticami z dreveného uhlia a výťažkom z bambusu , ta čistí a detoxikuje pokožku do hľbky.
Ja používam len take kolagénové vankúšiky pod oči , tie mam odskusane na sebe aj frajerovi ked je moc rozbity :-) a potom uz len očný krémik . A pleťové masky oblubujem hydrogelové a rozne typy ci uz hydratačné, spevňujuce, ..
biely jogurt
Ja som si obľúbila íl rhassoul od Alassala beauty - používam ho ako masku na tvár (mieša sa s vodou a arganovým olejom). Nevysušuje a pleť je po ňom hladká a čistá :)
Pekný deň, čo sa týka pleťových masiek, chcem si skúsiť vyrobiť vlastné. Akurát sa nemôžem rozhodnúť, akú zvoliť. Pri hľadaní normálnych pleťových masiek som narazila dokonca na očné masku. Pozerajte: eshop.marionnaud.sk. Máte s ňou skúsenosti? Vcelku by som ju vyskúšala. Ďakujem za rady.
oblubene su moje domace vyrobene a ani mi to nikdy dlho netrva. ale je pravda ze niekedy som leniva a vobec sa mi to nechce davaat
a kupovanych sa nevyhadzes?
Ja ked sa občas rozhodnem pre domácu masku vždy to skončí zle :-(
bud vysyp na tvári alebo flaky :-(( neviem naposledy to bolo takto s medovou ..a pritom med mam každý deň v čaji alebo tak ..
Preto ja volím už len kupované či už hydrogelové alebo krémove.
Ale viac hydrogelové príde mi to pohodlnejšie.
Masky doma nerobím, nemám na to čas!! Kupujem a skúšam všetky ktoré mi prídu pod ruku. Lidl,DM krémové. Ak môžem porovnať nie všetky sú dobré v niektorých bolo veľmi veľa vody a dosť tiekli. Z drahších Shiseido , Aven Bioderma, ale tiež niektoré mi nevyhovovalil. Každý si musí odskúšať tie svoje podľa typu pleti. Veľmi zaujímavá maska bola Antistresová pleťová maska ovsené vločky. Po nanesení sama zahreje a vytvorí "efekt teplej handričky", ktorá podporuje otvorenie pórov cez ktoré potom lepšie prenikajú výživné látky. To za poslednú dobu bolo niečo čo ma zaujalo a pretože mám veľmi suchú pleť tak aj veľmi príjemná.