Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleťové masky

elenadrob

Používam 2 x do týždňa pleťové masky a moja pleť mi je za to vďačná. Aj keď mám pred 50 nemám skoro žiadne vrásky. A určite to nie je genetikou, ale hrdo poviem mojou starostlivosťou. Veľmi obľubujem masky so zlatom alebo s kolagenom. Majú okamžitý efekt!! Pár tipov:
VB zlatá maska pod oči, Skinlite prostivráskové náplasti pod oči ,alebo perfektná je Kolagénová pleťová maska s časticami z dreveného uhlia a výťažkom z bambusu , ta čistí a detoxikuje pokožku do hľbky.

berusinka

Ja používam len take kolagénové vankúšiky pod oči , tie mam odskusane na sebe aj frajerovi ked je moc rozbity :-) a potom uz len očný krémik . A pleťové masky oblubujem hydrogelové a rozne typy ci uz hydratačné, spevňujuce, ..

Betliz

Ja som si obľúbila íl rhassoul od Alassala beauty - používam ho ako masku na tvár (mieša sa s vodou a arganovým olejom). Nevysušuje a pleť je po ňom hladká a čistá :)

Iveta3

Pekný deň, čo sa týka pleťových masiek, chcem si skúsiť vyrobiť vlastné. Akurát sa nemôžem rozhodnúť, akú zvoliť. Pri hľadaní normálnych pleťových masiek som narazila dokonca na očné masku. Pozerajte: eshop.marionnaud.sk. Máte s ňou skúsenosti? Vcelku by som ju vyskúšala. Ďakujem za rady.

zdenka6

oblubene su moje domace vyrobene a ani mi to nikdy dlho netrva. ale je pravda ze niekedy som leniva a vobec sa mi to nechce davaat

nemamcas

Ja ked sa občas rozhodnem pre domácu masku vždy to skončí zle :-(
bud vysyp na tvári alebo flaky :-(( neviem naposledy to bolo takto s medovou ..a pritom med mam každý deň v čaji alebo tak ..
Preto ja volím už len kupované či už hydrogelové alebo krémove.
Ale viac hydrogelové príde mi to pohodlnejšie.

lubica666

Masky doma nerobím, nemám na to čas!! Kupujem a skúšam všetky ktoré mi prídu pod ruku. Lidl,DM krémové. Ak môžem porovnať nie všetky sú dobré v niektorých bolo veľmi veľa vody a dosť tiekli. Z drahších Shiseido , Aven Bioderma, ale tiež niektoré mi nevyhovovalil. Každý si musí odskúšať tie svoje podľa typu pleti. Veľmi zaujímavá maska bola Antistresová pleťová maska ovsené vločky. Po nanesení sama zahreje a vytvorí "efekt teplej handričky", ktorá podporuje otvorenie pórov cez ktoré potom lepšie prenikajú výživné látky. To za poslednú dobu bolo niečo čo ma zaujalo a pretože mám veľmi suchú pleť tak aj veľmi príjemná.