Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleťové masky

silviamr

Masky veľmi obľubujem, kupuje z DM krémové, ale poslednú dobu som objavila buničité, mám pocit, že majú veľmi dobrý efekt na pleť. Vždy mám po nej krásne urobený lifting , pokožka je rozžiarena a krásna. Skinlite Výživná Ženšenový pleťová maska Vitalita je mojím favoritom. O ženšene sa toho popísalo veľa a jeho zázračných účinkoch v podstate je to taký ženský koreň krásy a zdravia.

zitaBA

Tie na krk sú perfektné , je to tak prispôsobené , že to má také uška a ty si dáš za uši a maska ti krásne drží na krku. Prikladám obrázok.

Drplastic

A kde sa dá takácto kúpiť a ako to drží na krku? To som fakt nevedela. Na krk si dávam pozor , pretože tam sa vek prejavuje veľmi skoro.

snazivka

Maska na krk jediná na trhu. Bola som veľmi prekvapená, že niečo také existuje - Dvojfázová spevňujúca liftingová maska na krk.

hranolkaMC

Pleťové masky vedia urobiť zázraky s pleťou a teraz po zime neoceniteľné, keď je sezónnej zeleniny málo. Používam pleťovú kolagenovú masku s výťažkom z uhorky, vysoko hydratujúcu masku s olivovým olejom alebo perfektná je maska s proti - starnúcim efektom k vyhladeniu , obnoveniu a ochrane pleti s výťažkom tropického ovocia. Super záležitosti!!

mariana365

Používam kupované , pri urobených doma som nevidela žiadny účinok. Moja najobľúbenejšia je modelujúca pleťová maska s propolisom a mám rada všelijaké s výťažkami z ovocia napríklad Kolagenová krémová maska s jogurtom a výťažkami z jahôd alebo čistiaca pleťová maska s minerálmi z mrtvého mora Mango.

Janka8403

Za mňa je jednoznačne najlepšia Tarika, a to som už poskúšala kadečo. Krásne obrúsy a vyhladí pleť a zároveň pomôže pri akné -odkaz odstránený- :-) Dá sa rozrobiť vo vode alebo v mlieku...

zlatica

donedavna len domace ale uz mi akosi nestacia, a to som vyskusala uz naozaj masiek dost. dcera mi kupila s lotosom hyaluronovu masku pure element, ked som zistila kolko stala tak ma islo rozhodit ale je naozaj vyborna!