Nechcem deti?

Príspevok v téme: Nechcem deti?
Karin...

Ahojte. Mam 22 rokov a partner 31. Bavili sme sa v poslednych tyzdnoch o detoch, kedze kamarati uz planuju. Ja ale taku potrebu nemam, neviem si predstavit mat deti. Nemyslim len teraz. Ale aj v buducnosti. Porod sa mi nezda ako prirodzena vec, ktoru by mala zena absolvovat. A partner zase velmi chce aspon 2. Ja neviem, co mam robit :( Mam malo rokov a on stale hovori, ze si to rozmyslim. Ale co ak nie? Co ak ho pripravim o roky zivota? On by chcel, aby sme mali tak o 5 rokov. Ale toto ja naozaj nechcem. Som zufala a zmatena. Asi mi nikto v tomto neporadi, ale aspon skusim stastie a dozviem sa vas pohlad na vec. Nehovorim, ze nie je mozne, ze by som niekedy zacala chciet...len...neviem

Jefitto

Psa si strč do piči. Fakt. Pokladať prašivú skapacinu za náhradu dieťaťa, to ma vie tak nasrať, že koniec!!!

Ja tiež neviem, ako to bude s deťmi... beriem to tak, že koľko Boh dá, toľko bude a neriešim... V dnešnej dobe mať dieťa... to je jako... frajerina

adr1a.

Preco mas v nadpise prispevku temy otaznik ? Potom to posobi, ze nevies sama co chces ze s tebou mozu ini mavat ze si nerozhodna ai. Pozri je to na tebe. Ale myslim si to iste co termix, ze si este primlada a v podstate este decko. Fyzicky si uz sice zrela zena schopna mat deti, ale emocionalne osobnostne ai este stale dospievas zrejes.
A o priatela sa nestrachuj ze pri tebe strati roky. On je muz a ak bude ok zdravy tak on deti bude moct mat v aj v 80tke) Narozdiel od teba)

Termix

Karin. Ja to mam podobne s tymi detmi. No podla mna si este prilis mlada. Ak budes mat o 10-15 rokov napriklad viac, tak mozno nebudes mat rovnaky nazor na tie deti, ako mas teraz. Ty si sama este v podstate dieta. U teba sa to moze este casom alebo inym partnerom zmenit. No ja deti nechcem a to mam uz dobre po tridsiatke.