Co na to poviete?
Ja som tiez a trapi ma to. Tazko nadvazujem vztahy a bojim sa ze ked sa mi to podari konecne,bude to tomu chalanovi vadit alebo ze ho sklamem.
Pisu,ze sa na taku babu pozeraju chalani cez prsty lebo si chcu uzit. A co mam robit?
stale panna
"tak strasne by ste chceli, a tak strasne to nejde" spieva Vecko. Problem bude prave v tom chceni a vyzarovani. Ani chalanov co sa trasu za suknami ziadna nechce.
Skus to az tak neriesit a ber chalanov ako baby. Pokecas, no nic necakas, si sama sebou a riesis temy a momentalny okamih a nie nejake panenstvo a blbosti. Ked budes vyzarovat ze si ok, budu ta tak aj brat a chciet. Ak vyzarujes " nikto ma nema rad, nikto ma nechce, som sklamana a zatrpknuta" tak preco by si mali vybrat prave teba?
A dalsia vec je internet, tu sa mozes uvolnit a dlhodobo si chalanov rozrobit, spoznat. Tu skryjes svoju nervozitu a nizke sebavedomie. A ostatne uz potom pride...
"tak strasne by ste chceli, a tak strasne to nejde" spieva Vecko. Problem bude prave v tom chceni a vyzarovani. Ani chalanov co sa trasu za suknami ziadna nechce.
Skus to az tak neriesit a ber chalanov ako baby. Pokecas, no nic necakas, si sama sebou a riesis temy a momentalny okamih a nie nejake panenstvo a blbosti. Ked budes vyzarovat ze si ok, budu ta tak aj brat a chciet. Ak vyzarujes " nikto ma nema rad, nikto ma nechce, som sklamana a zatrpknuta" tak preco by si mali vybrat prave teba?
A dalsia vec je internet, tu sa mozes uvolnit a dlhodobo si chalanov rozrobit, spoznat. Tu skryjes svoju nervozitu a nizke sebavedomie. A ostatne uz potom pride...
síce neviem koľko máš rokov, ale ťažku hlavu si z toho nerob, mám 31, a moje intímný život je na bode mrazu :)
Poviem ti moju skúsenosť. Nikdy som nebola obletovaná chalanmi a tiež ma to veľmi trápilo ako teba. Je ťažké byť sám. Keď som videla tie šťastné páry ako spolu držia za ruky, proste si prejavujú lásku bolo mi na plakanie. Mala som z toho strašne depky. Až prišiel on o pár rokov starší muž. Bola som zneho na mäkko, zaslepená. myslela som si že som ho milovala ale až teraz som pochopila že som ho síce mala rada ale skôr som bola šťastná že sa niekto za mnou obzrel. O panenstvo som prišla pred 3 mesiacmi a to mám 20. Po 2 týždnoch sa so mnou rozišiel. Boli sme spolu 5 mesiacov. A tipni si prečo ma tak rýchlo opustil. Dostal ma a už ma nepotreboval. Čakal len pokiaľ sa somnou vyspí a potom ma odhodí ako nepotrebnú vec. Veľmi to teraz ľutujem, pre takého človeka, čo mi len ublížil. Prvá skúsenosť s mužom a úplne som na všetkých chlapov zanevrela.
Chcem ťa len upozorniť aby si neurobila podobnú hlúposť ako ja. Viem že láska je krásna ale aj strašne zaslepuje oči. Neviem koľko máš rokov, ale nad týmto sa vôbec nepozastavuj. no a čo keď si panna. Aspoň to tvoj budúci ocení :) ja by som to chcela vrátiť späť no nejde. Len ťa chcem poprosiť nedaj sa hneď prvému ktorý ťa bude chcieť. Poraní ti srdce a to je omnoho horšie pre ďalšie vzťahy. Najprv ho dobre spoznaj. všetci chlapi nie sú taký ako v mojom prípade.
chod do sexchopu alebo si cez internet objednaj Realisticke Dildo a mas po probleme alebo ma kontaktuj a ja ta toho strastneho umucenia zbavim :)
Nejde len o ostatnych. Stale pocuvam ze kamosky na ktorom rande sa s chalanom vyspia. Ale ked mna nikto ani na rande nevola. Vonku je kopa chalanov podla mna co chcu sex alebo vztah tak preco nikto nie so mnou? Preco ked nevyzeram zle a tuzim po laske ma nikto nevidi? Preco ma nebalia a ako sa mam k tomu sexu dopracovat? Co mam urobit aby aj so mnou chceli chodit ? Ja son strasne nestastna lebo vztah a laska boli pre mna doleuize viac ako veci ako kariera ake nikdy som nedostala ani sancu. Mam z toho uzkostne stavy.
vera12 , ak ty sama nevieš oceniť hodnotu svojho panenstva, ako môžeš chcieť od iných, aby ho ocenili? Nechať druhých, aby ťa učili, ako sa mať rada... to nemusí dopadnúť dobre. Ja sama som panna (áno, zdanie aj nick môžu klamať) a som na to hrdá. Chlap, ktorý to nepochopí sa môže dať vypchať.
uz len ten nazov temy :D v dnesnej dobe netypicke
Aj ja som panic mam 21 a neriesim j ked by som bol cely zivot, a viem ze v mojom zivote pannu mat nebudem ale co uz neries myslim si ze to pride .raz a hotovo
A ty sa zoznamujes s chalanmi: Ahoj, ja som panna?
Mnohi maju nerealne predstavy, ale realita je taka, ze zeny/ muzi nemaju dokonale tela, mega skusenosti v sexe, pod vplyvom stresu/prace permanentnu chut na sex.
Rozdiel je tiez v tom, ci sa partner pozera ocami, alebo srdcom.
No a ako posledne: Strach ma velke oci, vacsie, ako byva skutocnost, no a kto sa boji, ostane pannou/panicom do konca zivota.