Co na to poviete?
Ja som tiez a trapi ma to. Tazko nadvazujem vztahy a bojim sa ze ked sa mi to podari konecne,bude to tomu chalanovi vadit alebo ze ho sklamem.
Pisu,ze sa na taku babu pozeraju chalani cez prsty lebo si chcu uzit. A co mam robit?
stale panna
bluuuuudy
ale tak klidek :)
neviem kde chodis na take reci ale ked mas dojem ze na teba pozeraju cez prsty tak preto ze si prectavuju ako by mali stebou KOJTUS....sklamat nemozes neboj sa
ja som mal 22 a priatelka 23. ja som bol jej prvy a ona moja prva. vzdy som po tom tuzil, aby to bolo prvykrat s dievcatom, ktore budem skutocne milovat a vzdy som si prial, aby som aj ja bol jej prvy a zaroven aby ona bola moja posledna a ja jej posledny.
za mna osobne: nelutujem, ze som sa tolko nacakal. uz nie sme spolu, takze ten moj ideal nevysiel, ale aj tak to za ten pokus stalo.
a to najdolezitejsie: normalneho chlapa aj tak bude vzdy zaujimat kolko chlapov budes mat po nom a nie pred nim :-) a prajem ti, aby to cislo bolo nula :-)
ja som mal 22 a priatelka 23. ja som bol jej prvy a ona moja prva. vzdy som po tom tuzil, aby to bolo prvykrat s dievcatom, ktore budem skutocne milovat a vzdy som si prial, aby som aj ja bol jej prvy a zaroven aby ona bola moja posledna a ja jej posledny.
za mna osobne: nelutujem, ze som sa tolko nacakal. uz nie sme spolu, takze ten moj ideal nevysiel, ale aj tak to za ten pokus stalo.
a to najdolezitejsie: normalneho chlapa aj tak bude vzdy zaujimat kolko chlapov budes mat po nom a nie pred nim :-) a prajem ti, aby to cislo bolo nula :-)
vera12, ale ta to tvoje okolie masiruje, vsak? a ty sa nechas. pravda je taka, ze ak to chalanovi bude vadit alebo ho sklames, zober sa a uhanaj opacnym smerom od neho. a cakaj na takeho, ktory ta bude na rukach nosit co bude nadseny, ze je tvoj prvy.
je to tazke, ale trvaj na svojom. za ziadnu cenu sa nenechaj osukat len preto, aby si o 'to' prisla. raz to mozes lutovat. nie je to choroba, ani nieco, coho sa treba urychlene zbavit. obklop sa ludmi, ktori to chapu. hlupakov ignoruj.
Aj tak nechapem ludi ktori si daju zalezat na tom aby bol ich partner panna alebo panic. Mna osobne to absolutne nezaujima a skor mi to pride divne este viac, clovek predsa nie je vec aby sme o nom zistovali kolkokrat "pouzity" bol.
každého vec či už muža alebo ženy dokedy budu pannou či panicom. Aj tak sú to už tieto témy prežitkom. Ak dievča/žena či chlapec/muž masturbuje nieje už pannou/panicom. Lebo pannestvo u dievčaťa/ženy a panictvom u mladenca/muža sa bralo kedysi keď boli ľudia duševne čistý nepoškvrnený a viac veriaci ako teraz. Tu ide nie ani tak o telesné pannestvo ako o duševné. Pretože blana nieje u každej rovnaká a mnohé ju majú úplne malú a tenkú a mnohé ani nemajú. A keď masturbujeme tak už panneskí niesme lebo myslíme na nečisté myšlienky. To už nieje pannestvo.
Pannami a panicmi sa v minulosti brali najmä myšlienkami nepoškvrnený s čistým štítom do života keď človek ani nemasturbuje ani nemyslí na nečisté veci.
Su aj chlapi, ktorym by to nevadilo, ba prave naopak, ocenili by to. Takze klud, chlap, ktory bude za to stat, to nebude vidiet ako negativum.
Vera. Ak to cislo za tvojim nickom predstavuje tvoj vek, tak naozaj ta to nema co este trapit))
A ak mas aj nahodou viac, tak neries. Vsetko je tak ako ma byt. Na toto sa fakt neumiera)