Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozchod, nezamestnanost, psychicky na dne

Príspevok v téme: rozchod, nezamestnanost, psychicky na dne
zufala123

Ahojte, prosím vás poraďte. Neviem čo so sebou. Všetko čo spravím, všetko je zle. Celé dni si neviem nájsť zamestnanie, mám strašné depresie, ale nikam sa neprinútim. Tabletky jesť nechcem, pritom stále myslím na samovraždu. Nespravím to, pretože mám rodičov a takýto úder pod pás by som im nedokázala spraviť. Pred pár dňami som sa rozišla s priateľom, ktorý v ničom nevedel ustúpiť a stále si tvrdil svoje a myslel len na svoje potreby. Aj po rozchode to zostal stále on, pretože mu nestojím ani za to, aby sa ozval alebo aby sa o mňa snažil získať ma späť, jednoducho je taký, že ak si sa tak rozhodla, dobre. Je mi strašne zle, chudnem a stále ma napína na zvracanie. Tým, že som doma, je to len a len horšie, pretože len ležím a myslím na všetko zlé. Kamarátky moc nemám a ak áno, majú čas raz za sto rokov na dve hodinky, ktoré ma nevyliečia ani nezachránia. Neviem ako ďalej. Nikdy som si nepomyslela, že sa ocitnem v takejto situácii. Navyše mám už dosť rokov, chcela som si založiť rodinu, všetko a teraz jednoducho odznova, nemám na to si znovu hľadať známosť, v dnešnej dobe ani neviem ako sa to robí a nájsť nejakého, ktorý je normálny a aby nepodvádzal, to je ako ihla v kope sena. Najradšej by som si to hodila. Prosím poraďte.