Vlasovce

tomalka

Chcem sa spýtať RNG , či vie poradiť. Začala som užívať Ivermectin a Hetrazan a predtým asi 2 týždne MMS. Skúsila som 1 kvapku denne. Pri 2 kvapkách denne mi praskla koža pod okom a na líci. Druhý raz medzi očami. Nepekne a škaredo. Odvtedy som MMS nebrala a bojím sa ho brať. Mám tinnitus a vlasovce v uchu podľa jednej pani doktorky. Vedel by si poradiť či sú za tým obličky?
Práve som dobrala očistnú kúru od Juklu a necítim sa vôbec lepšie. Pravé ucho hučí, tak ako predtým. Veľmi pekne ďakujem za každú radu.

matway

petak,presne tak, obsahovo by to malo vyjsť na stejno, a v poslednom odstavci bol doplnok, že od JUKL iba toto, takže to ďalej nerieš, vyber si lacnejšie, ja som použil Clarkiu a potom som si to vyrobil sám...

aliciaa

Mňa by zaujímalo, ako si prišla k tej diagnóze A aký liečebný postup lekár určil trojročnému dieťaťu?

mascha

ak sa jedná o dieťa tak skúste najskôr od Starlife, závisí od rozsahu napadnutia, ako čo zaberie, palinu je napr. lepšie brať v prášk.forme, čiže tinktúra nemusí zabrať...

petak

Matway, stale akosi nerozumiem tomu rozdielu medzi antiparazitarnym balickom od JUKLu a Clarkiou. Ved obsahuju to iste (oresak, palinu a klinceky), len v inom stave, ci nie? nejde mi o ine produkty od juklu, co myslis? dakujem.

sg

matway, mascha dakujem, mozem sa spytat, ake lieky si myslela? Beriem MSM, ktora palina sa ma brat, lebo v tinkture Clarkia je palina obycajna a co ma Jukl Protiparazitalny balicek, tak tam je uvedena palina prava.

mascha

pre sg
lamblie by mala zničiť kúra s palinou...
tiež sa odporúča cesnak...
ja môžem poskytnúť lieky...
pre petak
mám pochybnosť, že sa jedná o vlasovce, deti môžu mať skôr lamblie...
tí "diagnostici" väčšinou všetkým nájdu vlasovce..