Ahojte, viete poradit ako vynicit parazity vlasovce? Su hlavne na plucach a v oku, ide o 3 rocne dieta. Myslite ze parazitarny balicek od JUKLu vynici aj tieto? Pripadne ak uz bola tato tema rozoberana, poslite pls len link, ale nic som tu nenasla. Dakujem
Vlasovce
sg, Lamblia Intestinalis alebo takzvaná Giardióza spôsobuje črevné problémy. Nenahnevaj sa na mňa, ale je to choroba /takzvane/ špinavých rúk. Odporúčal by som preto, za každých okolností, čisté ruky, nechty, nekontaminované požívatiny a všetko, čo sa môže aj pri dotyku, či rozvírenom prachu kontaminovať čistiť, či prikryť. Nižšie som spomínal aj troj zložkovú tinktúru Clarkia, ktorá je práve na tieto črevné parazity. Lamblie neprežijú mráz a teploty nad 50 °c, čo sa dá zmraziť, daj do mrazu, čo sa dá prevariť, prevaruj. Z domácej lekárne môžeš použiť pomletý klinček, škoricu, kajanský peper.
Prosim ta, matway, vedel by si poradit liecbu na lamblie? Srdecna vdaka.
Práve na opak, JUKL má na každý patogen niečo iné, a samozrejme drahé, to znamená, že diacom ti diagnostikuje xy patogenov a liečiteľ ťa zderie z peňazí ponukou od JUKL na všetko, čo bolo namerané!
Ja som sa zameral na priamu likvidáciu Ivermectinom. S olejami ti na teraz neviem poradiť, nevenujem sa tomu, zameriavam sa skôr na všeobecnú príčinu, nie už na dôsledok.
dakujem Matway. To s JUKLom myslis tak ze je teda lepsi lebo je aj na ine veci ako na parazity v traviacom trakte a Clarkia je iba na ne? Ved oba obsahuju rovnake veci, ci je to inak? A este som pocula ze na vlasovce je dobry aj esencialny olej Purification od young living, resp. esencialny olej citronova trava. Vies o tom nieco? Dakujem
petak, za a: vlásovce sú bežné parazity aj v EU, a vedia o tom všetci, len to nechcú riešiť, lebo je to lacná záležitosť, žiaden hasen, a človek s tým vie v pohode žiť...
za b: nie, nespôsobujú kašeľ, tie spôsobujú skôr roztoče a larválne štádia škrkaviek, pričom by som nezabudol ani opomenúť Bcteroides fragilis prenášajúce vírus Coxsackie...
JUKL, treba niekomu zarábať, aj keď som na ne nenašiel negatívum, iba tú cenu a zdĺhavé riešenie...
Clarkia, môže pomôcť, ale iba ak črevnej mikloflóre, pečeni a podobne, na vlásovce je máločo účinná, možno by som skôr nasadil Ivermectin a zapper...a pokračoval v zmene životosprávy a očiste svojho okolia, jak von. tak dom.
Vdaka RNG, mam este par otazok
a. Znamena to ze aj napr v SR su vlasovce bezny parazit aj ked sa o tom nevie?
b. Myslis ze vlasovce mozu sposobovat aj dlhodoby kasel? Nasa 3 rocna ho ma na striedacku suchy a vlhky a nepomaha ani koloidne do nosa, pitie citricidalu, oreganovy olej, quercetin s bromelainom, vit. C, D, probiotika s jablkom, betaglukany. Testy na chlamydie a mykoplazmy negativne. mas typ co este skusit? viem ze je to trocha mimo temy, ale prosim o radu, dakujem.
c. Nasa dcerka ma problem s prehltanim kapsul, tak namiesto balicka od JUKLu by sme skusili podobny vyrobok zn. Clarkia. su to tri tinktury, davkovanie aj zlozenie rovnake ako od JUKLu, ale nie kapsule ale tinktury. myslis ze to moze byt rovnako ucinne?
Vlasovce moze mat kazdy, otazka je len kolko.
Podobne diagnostiky sa USA zakazane, nie ze by nemaly svoje klady , ale su prevadzaje povacsine nespolahlivymi ludmi a celkove su nespolahlive.
A este som zabudla, myslite ze na parazity je dost silny aj Anti-parasite Star od Starlife? Chceli sme antiparazitarny balicek od JUKLu ale toto sme dostali tak rozmyslame ci aj toto je dobre. Mate niekto s tym skusenosti? Dakujem
Je to vysledok z diagnostiky Diacomom (biorezonancia). Neviem ci tomu verit, je to jednak dost pochybna metoda a okrem toho aj vlasovce nie su dost caste v nasich koncinach. Co si myslis ty RNG, je to mozne ze ich ma? neboli sme nikde v zahranici odkial by si to priniesla.
Odkial vies, ze ma vlasovce?
Za pokus to stoji, lebo ine protiparazirne chemikalie maju aj skodlive nasledky.