Takže...v jeden pekny večer...som ho s uplnou spokojnostou pustila s kolegami von na pivko..(čo vobec nechodil) ...a podla mna je fajn, ked si sem tam vyrazi s kamošmi von...čakala som ho celu noc a nechodil.. nemala som potrebu ani ho kontrolovat, ved som mu verila..rano ked som sa zobudila, prišiel s bratovou frajerkou , ktora sa pohadala s jeho bratom.. (stretol ju v jednom podniku) ok... všetko v pohode.. ved ju mam rada nie? .. nemala som dovod niečo si namyšlať.. potom v januari.. boli sme všetci štyria vonku,on, jeho brat, ja a ona.. prišli spať ku nam..ok..iDem im nachystať izbu..a ked pridem do izby.. čo nevidim? ona v objati mojho frajera.samozrejme riadna pusa nechybala.. ale mali ste to vidieť.. ani oni dvaja nevedeli čo robiť.. ani ja.. v tu noc sa to cele utriaslo, asi som bola v dobrom šoku.. ale cely tyžden po tom, si to dosť odniesla moja psychika..cely rok sme sa viac a viac vzdalovali od seba.. a teraz to prišlo... pred dvomi tyždnami sa mi podarilo prečitať všetko ,čo si spolu písali.. on jej písal ako ju miluje, a podobne zaležitosti.. ona? cela bezseba.. ( zrejme sa jej jeho pozornost velmi pačila) .. prišlo aj jeho priznanie, že vtedy ked ju k nam doviedol , tiež prišlo k bozkom z jej strany..tak som ho poslala domov, ( k rodičom, tam, kde byva jeho brat s nou) .. týžden sme boli bez seba.. a ja som prišla na to, že bez neho neviem a nechcem byť..ale ta zrada ma velmi boli... sice sme sa dohodli, že to všetko dame do poriadku, opakuje dokola ako ma chce, lubi a všetko.. stale mam pochybnosti.... pretože tym, že sme sa k sebe vraili, u mna to bolo pod tou podmienkou, že ku nim budeme chodiť, len ked tam ona nebude.. ja ju nemožem ani vidieť.. a nezniesla by som, keby som ich videla baviť sa spolu.. no mam pocit, že on sam nevie čo si ma mysliť.. všetko je mu luto.. a teraz mi povedal, že s tym všetkym nie je zmiereny.. tak čo si mam o tom všetkom myslieť? takyto gulaš v hlave som fakt nikdy nemala... akoby som teraz prišla na to, s kym som 6 rokov žila.. s človekom, ktory vobec nevie čo chce? a aj ked nahodou vie čo chce, nevie čo ma pre to robiť.. som uplne zufala... inač so svojim bratom ma velmi dobry vztah, a to som rada... len je tem ONA..... a to je pre mna dost velky problem..
MOj priatel mal blizkou ku bratovej frajerke
Messje ma pravdu. Zeny vzdy znenavidia len tie druhe zeny, ale chlapom odpustia. Ja by som sa nanho ani na nu nevedela ani len pozriet a toho jej frajera by som velmi lutovala.
s bratom ma tak dobry vztah, ze by si aj s jednou zenou vystacili....
Je v dost biednom stave, mozno z neho raz bude charakter, ale teraz je naozaj slaboch. Nemozes sa o neho opriet a citit sa bezpecne.
Takze na nu sa nemozes pozriet a byt v jej blizkosti ale bez neho zit nemozes?To uz co?To ona je vsetkemu na vine a on chudacisko bil znasilneny jednou furomiou ktoru zase mikuje brat...
Ako moze taka hlupost na svete existovať ze zena dokaze stratit svoju dostojnost.Za chlapom dolezies ako pes ale ju nenavidis.
A jeho brat co na to? O nom nepises nic.
Ja by som sa s nim rozisla. A mohli by sme byt spolu aj 10 rokov a milovat by som ho mohla ako kona. Ty si len prilis dobra a teraz budes trpiet, pretoze neverim, ze to zmazes z hlavy pripadne to nebudes vytahovat. Ty chces takto zit?