MOj priatel mal blizkou ku bratovej frajerke

Príspevok v téme: MOj priatel mal blizkou ku bratovej frajerke
Mimi1992

Takže...v jeden pekny večer...som ho s uplnou spokojnostou pustila s kolegami von na pivko..(čo vobec nechodil) ...a podla mna je fajn, ked si sem tam vyrazi s kamošmi von...čakala som ho celu noc a nechodil.. nemala som potrebu ani ho kontrolovat, ved som mu verila..rano ked som sa zobudila, prišiel s bratovou frajerkou , ktora sa pohadala s jeho bratom.. (stretol ju v jednom podniku) ok... všetko v pohode.. ved ju mam rada nie? .. nemala som dovod niečo si namyšlať.. potom v januari.. boli sme všetci štyria vonku,on, jeho brat, ja a ona.. prišli spať ku nam..ok..iDem im nachystať izbu..a ked pridem do izby.. čo nevidim? ona v objati mojho frajera.samozrejme riadna pusa nechybala.. ale mali ste to vidieť.. ani oni dvaja nevedeli čo robiť.. ani ja.. v tu noc sa to cele utriaslo, asi som bola v dobrom šoku.. ale cely tyžden po tom, si to dosť odniesla moja psychika..cely rok sme sa viac a viac vzdalovali od seba.. a teraz to prišlo... pred dvomi tyždnami sa mi podarilo prečitať všetko ,čo si spolu písali.. on jej písal ako ju miluje, a podobne zaležitosti.. ona? cela bezseba.. ( zrejme sa jej jeho pozornost velmi pačila) .. prišlo aj jeho priznanie, že vtedy ked ju k nam doviedol , tiež prišlo k bozkom z jej strany..tak som ho poslala domov, ( k rodičom, tam, kde byva jeho brat s nou) .. týžden sme boli bez seba.. a ja som prišla na to, že bez neho neviem a nechcem byť..ale ta zrada ma velmi boli... sice sme sa dohodli, že to všetko dame do poriadku, opakuje dokola ako ma chce, lubi a všetko.. stale mam pochybnosti.... pretože tym, že sme sa k sebe vraili, u mna to bolo pod tou podmienkou, že ku nim budeme chodiť, len ked tam ona nebude.. ja ju nemožem ani vidieť.. a nezniesla by som, keby som ich videla baviť sa spolu.. no mam pocit, že on sam nevie čo si ma mysliť.. všetko je mu luto.. a teraz mi povedal, že s tym všetkym nie je zmiereny.. tak čo si mam o tom všetkom myslieť? takyto gulaš v hlave som fakt nikdy nemala... akoby som teraz prišla na to, s kym som 6 rokov žila.. s človekom, ktory vobec nevie čo chce? a aj ked nahodou vie čo chce, nevie čo ma pre to robiť.. som uplne zufala... inač so svojim bratom ma velmi dobry vztah, a to som rada... len je tem ONA..... a to je pre mna dost velky problem..

DobryDen

a este ma pobavil ten vyrok ze nechapes ako sa ti ona mohla smiat do oci cely cas a tvarit sa ze je vsetko v pohode..ale co ON , on sa ti nepozeral do oci a netvaril sa ze je vsetko fajn?? a preco teda ked ona po nom startovala ju neodmietol ani raz a s cistym svedomim sa nechal ocucavat? ked si ich videla, zdalo sa ti ze by to bolo prenho neprijemne? haloo dievca preber sa...a este ani nechapem ako si s nimi mohla dalej byt v jednom dome, sak by som ju za vlasy vyšmarila na ulicu. a jeho tiez. ty musis byt fakt...

DobryDen

joj dievca ty si taka naivna, ci tupa ci co? ja ta nechapem, ako mozes byt s niekym kto vyznava lasku niekomu druhemu???? vsak vidis ze je imbecil ze nema gule ti povedat ze je do nej a teba uz nechce, teraz sa vyhovara ze to ona zacinala, ale to ze si si precitala ako jej pise ze ju miluje to je podla teba v poriadku??? ako ma vytacaju ludia ako ty, akoze prepac, ale on ta zjavne uz nemiluje. podla mna je s tebou zo zvyku a komfortu a vie ze keby sa s nim rozides ani tu bratovu nebude mat a nechce ostat sam. tak radsej bude s tebou lebo ty si istota a s nou sa bude potajme stretavat. co na tom nechapes?? si otvor oci pre boha a maj hrdost a vykasli sa nanho. ked to nespravis ty, skor ci neskor to spravi on lebo si najde inu

lolinka

A to vážne chceš žiť s takým chlapom, ktorý vyznáva lásku inej žene a keď je s vami v byte a ty si odskočiš do inej miestnosti, hneď sa s ňou olizuje? Maj hrdosť dievča. Nemiluje ťa, možno to tvrdí, ale jeho činy dokazujú opak. On sa s ňou olizoval pri tebe možno preto, aby si na to konečne došla a urobila s vašim vzťahom koniec, len nemá gule ti to povedať do očí. Čaká, kedy konečne pochopíš že miluje inú a ukončíš to ty. Zaslúžiš si určite niečo lepšie. A svojho prenechaj bratovej frajerke, vyzerá to fakt tak, že oni sa majú tak radi, že sa budú bez problémov deliť o jednu ženu. Ale ty chceš žiť inak či nie?

neviem11111

nie, nebolo by to lepsie. ked klame a podvadza, bude to robit nadalej. moralne nastavenie dospeleho cloveka nezmenis, ani mu vdaka tvojej laske nenarastie svedomie.

Mimi1992

ono by to asi niekolko krat lepšie bolo, keby išlo o niekoho ineho..cudzieho.. a nie niekoho z rodiny.. koho mate mať skoro pri každej navštve na očiach.. toto je dosť na nič..

Mimi1992

Jeho brat je velky flegmatik.. a prišla som na to vtedy pred rokom, ked sa to cele začalo .. vtedy som sa tiež čudovala, že mu to nevadí... no ja viem, že vinu ma na tom tak ako ona aj ten moj.. a vždy si hovorim, keby som ich vtedy neprichytila, kam až by to mohlo zajsť.. myslím, že aj niekam dalej..to su tak blbe pocity všetko..no na nu som aj tak viac naštvana.. pretože celý celučičky rok po tom, sa mi do oči usmievala a ak aj na niečo prišlo medzi rečou, dušovala sa mi ako jej to je strašne luto... že za všetko može ona.. (to aj moj hovoril, že to všetko ona začinala) ... ju preto viac nenavidím..

Messje

Ja by som tomu aj verila,lebo taki odvazlivci ozaj existuju...niekedy sa ale hanbim ze som zena.Lebo pri takychto ludoch ego chlapa rastie a vie,ze si zenu vôbec vazit nemusi.Ziadna hrdost uz neexistuje.