Ahojte,
mám 22 a ešte stále mi nenarástol intelekt. Všetci z našej partie už majú veľké intelekty, len u mňa stále nič. Hanbím sa s niekým chodiť a intelektuálne sa obnažiť. Nezaberajú mi žiadne tabletky ani masáže hlavy. Je to fakt frustrujúce....neviem čo robiť.
Malý intelekt
nestresuj, co si jak :)
Všetko má svoj čas, ale keď je to ako vravíš, raz sa dočkáš. Len sa musíš o seba starať, aby si to dožil. Lebo neviem ako je to s reinkarnáciou, či v každom živote nezačíname od začiatku :-(.
Benefit dakujem za povzbudenie. Chcel by som mat taky uzasny nadhlad nad vsetkym ako ty.
Zial zda sa mi, ze moj intelekt rastie vertikalne ale smerom do zeme.
Na druhej strane mam nadej, ze moj intelekt sa vynori na druhej strane.
Myslim zemegule a tam potom bude pokracovat do vysky....len kedy to bude :/
Nič si z toho nerob, niekomu rastie intelekt vertikálne, tvoj rastie zrejme horizontálne. Keďže zem je guľatá, tak raz sa z obidvoch strán stretne a ty budeš múdry ako zemeguľa. Obsiahneš všetky múdrosti ktoré sa na našej planéte dajú získať.
Dakujem ti Jax. Citim, ze ty ma chapes.
Partiu nemusim menit, oni ma maju radi. Pri mne kazdy vynikne. Vlastne aj ja pri kazdom vyniknem, ale nie ako by som si zelal :/
Si na dobrej ceste ;-)
einsteinov vzorec relativity, ak ti nenarástol intelekt :D, tak si hľadaj také dievča alebo takú partiu, kde ani ostatným nenarástol intelekt :) tak budete na rovnakej vlnovej dĺžke, nie na darmo sa hovorí rovný rovného si hľadá :D